LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STANDARDI LJEPOTE

Iako nije postala Miss Engleske, studentica koja se natjecala bez šminke poslala je snažnu poruku

U finale izbora za Miss Engleske kvalificirala se u lipnju, a iako nije pobijedila, poruka koju je poslala daleko je odjeknula.

U finale izbora za Miss Engleske kvalificirala se u lipnju, a iako nije pobijedila, poruka koju je poslala daleko je odjeknula.

Studentica Melisa Raouf iz Londona postala je prva osoba u 94-godišnjoj povijesti izbora za Miss Engleske koja se natjecala bez šminke. Iako nije pobijedila, o njenoj ljepoti raspisali su se gotovo svi svjetski mediji, uključujući i The Washington Post, piše Index.

Kako ja objasnila Melisa, bez šiminke se odlučila natjecati da prkosi svojevrsnim standarnima ljepote

Godinama sam se osjećala nesigurno i bila sramežljiva, čemu su najviše pridonijele društvene mreže. Bila sam bombardirana uređenim i fotošopiranim fotkama, ispričala je za BBC.

Novookrunjena Miss Engleske razbija sve stereotipe, karijera joj je na prvom mjestu i nada se postati astronautkinja


 

U finale izbora za Miss Engleske kvalificirala se u lipnju, a iako nije pobijedila, poruka koju je poslala daleko je odjeknula. Objasnila je i kako se inače ne protivi šminki te da ju i sama ponekad koristi.

Uskoro prvo hrvatsko natjecanje filmske šminke i specijalnih efekata, glavna nagrada 8000 kuna!


Ovo mi puno znači jer osjećam da se mnoge djevojke različite dobi šminkaju jer su pod pritiskom da to čine, rekla je tada 20-godišnja studentica.

O Melisi će se još dugo govoriti, a vjeruje se da će i postati uzorom mnogih mladih djevojaka.

 

Da su slatki, nitko ne može osporiti. No, jesu li nam zaista potrebni?