LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uradi sam

FOTO: Obogati svoj uredski prostor DIY-rukotvorinama

Kako bi obogatio svoj uredski prostor jednostavnim DIY-kreacijama, Studentski.hr za tebe je pripremio fotogaleriju punu ideja.

Kako bi obogatio svoj uredski prostor jednostavnim DIY-kreacijama, Studentski.hr za tebe je pripremio fotogaleriju punu ideja.

Nova akademska godina, iako se čini daleko, brzo će doći. To znači da se mnogi vraćaju u rutinu grijanja stolice. Tijekom akademske godine studenti puno vremena provedu u svom uredskom kutku sobe. Seminari, zadaće, vježbe, a od nove akademske godine možda ponovno i predavanja, pozivaju na provođenje vremena ondje.

Imaš kutije koje ti stoje i skupljaju prašinu? Jedino što ti treba jest ljepilo i papir u različitim bojama i dezenima. Kutiju je potrebno precizno oblijepiti papirom i spremna je obogatiti tvoj prostor. Slična je situacija i s teglicama u kojima inače stoji kiselo povrće ili džemovi. Kad ostane samo teglica, potrebno ju je dobro oprati i osušiti te ju nakon toga obojati ili ukrasiti po želji. Nakon što se boja osuši, teglica može koristiti u različite svrhe. Od držača za olovke do kasice.

Navedene su samo neke od jednostavnih i jeftinih ideja kako osvježiti svoj uredski prostor. Za više inspiracije zavirite u našu fotogaleriju.  

FOTO: PIXABAY