LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Reunion dijela postave

Ekipu „One Tree Hilla” ovog Božića gledamo u romantičnoj komediji

Hilarie Burton, Daneel Ackles, Robert Buckley, Antwon Tanner i Tyler Hilton 22. studenog u božićnom nas ruhu vraćaju u Tree Hill.

Hilarie Burton, Daneel Ackles, Robert Buckley, Antwon Tanner i Tyler Hilton 22. studenog u božićnom nas ruhu vraćaju u Tree Hill.

S hladnijim je danima krenulo i vrijeme pojačanog uzbuđenja i iščekivanja zbog skorašnjeg Božića. Po gradovima se lagano pale lampice, a u zraku se miješaju mirisi fritula i kuhanog vina. Sve to znači samo jedno: vrijeme je za božićne filmove! I dok se svake godine veselimo dobro nam poznatim licima bez kojih ne možemo zamisliti dolazak Božića, posebnu čar predstavljaju i nove, dosad neviđene scene.

Još smo sretniji kada na ekranima možemo gledati poznata lica s kojima smo odrastali u potpuno novom ruhu. A da ovaj Božić upravo po tome bude poseban, pobrinuo se jedan od kabelskih programa, Lifetime, na kojem je najavljen skorašnji izlazak filma The Christmas Contract. Posebno nas je razveselio popis glumaca, među kojima glavne uloge zauzimaju svima nam dragi likovi iz omiljenog One Tree Hilla.

Naime, u ovom će se filmu ponovo susresti pet glumaca omiljene serije čije smo sudbine kroz devet sezona proživljavali skupa s njima. Radi se o Hilarie Burton (Peyton Sawyer), Danneel Ackles (Rachel Gatina), Robertu Buckleyju (Clay Evans), Antwonu Tanneru (Skills) i Tyleru Hiltonu (Chris Keller). Pretpremijera je zakazana za 22. studenoga.

Poznata lica pojavit će se u, moramo priznati, već viđenim scenama. Web-dizajnerica Jolie za blagdane se vraća u svoj rodni grad, ravno pred svog bivšeg dečka kojemu prekid i nije toliko teško pao i koji već ljubuje s novom zgodnom djevojkom. Kako ne bi ispala očajna, njezina prijateljica Naomi predlaže da Jolie na proslavu pođe s njezinim bratom Jackom koji će joj glumiti dečka. Kako će sve završiti, sigurni smo, možete i sami zamisliti.

Iako nam se čini da smo ove scene gledali u već nekoliko komedija, moramo priznati da nam ni ovoga puta neće teško pasti, pogotovo jer će, na neki način, predstavljati povratak u jedan jedini Tree Hill. 

FOTO: PINTEREST