LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gigateljstvo

Dovođenjem prijatelja u Tele2 dobivaju se duple gige na slagalicama tijekom dvije godine

Pravi prijatelji vole se međusobno darivati, čak i gigabajtima. Zato ih Tele2 ovih blagdana bonašima udvostručuje i to pune 2 godine!

Pravi prijatelji vole se međusobno darivati, čak i gigabajtima. Zato ih Tele2 ovih blagdana bonašima udvostručuje i to pune 2 godine!

Ako je u pismu Djedu Božićnjaku jedna od želja brdo gigabajta, onda veselju i sreći ovih blagdana nema kraja! Svatko ima prijatelje, ali samo onaj tko dovede prijatelja u Tele2 može se pohvaliti da ima gigatelja s kojim zajednički uživa u duplim gigabajtima. Sve što treba napraviti je dovesti ga u Tele2 mrežu, redovito mjesečno aktivirati slagalice te uživati u dvostrukim gigabajtima svaki mjesec kroz iduće dvije godine Prijatelja neće biti problem nagovoriti na GIGATELJSTVO jer samo u Tele2 5GB + 5GB i 1000min/SMS vrijedi 79 kuna mjesečno. 

Promocija Najbolji gigatelji vrijedi za korisnike bonova i traje do 31. prosinca 2018. godine Nakon prijenosa broja u Tele2, prijatelj treba samo SMS porukom na 13111 poslati broj mobitela osobe koja ga je dovela i oboje automatski ulaze u promociju. 

Uz duple gigabajte koji omogućavaju još više surfanja po društvenim mrežama, pregledavanja videa ili igranja online igrica Tele2 bonaši, kad god požele, mogu odabrati slagalicu koja najbolje odgovara njihovim potrebama i razgovarati bez naknade za uspostavu poziva te imati potpunu kontrolu troškova. Na portalu MojTele2 korisniku su dostupne i dodatne usluge poput šeranja gigabajta s prijateljem kad mu zaškripi ili spasilice kad zaškripi njemu. Učlanjenjem u BONus ekipu, Tele2 bonaši jedini imaju mogućnost dobivanja nagrada za svoju vjernost Tele2.

Kako bi se uživalo u svim prednostima promocije Najbolji gigatelji potrebno je odabrati prijatelja, dovesti ga ovih blagdana u Tele2 mrežu i iduće dvije godine zajedno se častiti duplim gigabajtima! Lako je uživati u gigateljstvu i bezbrižnom surfanju uz još više zajedničkih fotografija na Instagramu, videa na YouTubeu i objava na Facebooku! 

FOTO: TELE 2