LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava u izolaciji

Dosadu možete razbiti igranjem nezaboravnih klasika; Zmije i ljestve, Jamb i Uno samo su neki od njih

Tijekom boravka u izolaciji možete se zabaviti igrajući online igrice s prijateljima, a mi vam donosimo popis njih nekoliko.

Tijekom boravka u izolaciji možete se zabaviti igrajući online igrice s prijateljima, a mi vam donosimo popis njih nekoliko.

Ako ste naviknuli igrati društvene igrice sa svojim prijateljima, ali ih zbog boravka u izolaciji sada ne možete vidjeti, okušajte se u igranju omiljenih igrica u online verziji. Donosimo nekoliko zanimljivih online igrica kojima ćete razbiti monotoniju izolacije, a vi samo izazovite prijatelje i pokažite koji je od vas najbolji ili odaberite neku koju ćete igrati sami!

Jamb
Postoji nekoliko stranica na kojima možete igrati Jamb u online verziji, a možete ga skinuti i na Google Playu. Na vama je da pronađete najbolju verziju, pozovete prijatelje i zabavljate se sljedećih nekoliko sati.

Uno
Ova igrica također je dostupna u online izdanju i to u mobilnoj verziji. Sve što trebate jest odabrati prave ljude za sljedeću rundu!

Čovječe, ne ljuti se!
Igricu možete pronaći i besplatno skinuti na Google Playu pod nazivom Ludo Club, a možete ju igrati s prijateljima.

Zmije i ljestve
Ova igrica besplatna je i dostupna u mobilnoj verziji. Možete ju igrati sa svojim prijateljima ili kao single player


Foto: Unsplash

Bezvremenske igre
Nemojmo zaboraviti ni klasike poput biljara, pikada, šaha i pokera koje zahvaljujući suvremenoj tehnologiji s prijateljima možete igrati putem mobitela.

Fun Run 3
Fun Run jedno je vrijeme bio hit među mladima, pa je možda baš sada pravo vrijeme da se prisjetite ove zabavne igrice. Na Google Playu sada je, nažalost, dostupna samo nova verzija igrice, odnosno Fun Run 3, ali to vas ne treba spriječiti da pokažete da ste najbolji. Tijekom igre skupite sve kutije kako biste mogli sabotirati protivnike i na cilj dođite prvi!

Facebook igrice
Quiz Planet, Ludo Club, UNO, Words With Friends samo su neke od besplatnih igrica koje možete igrati s prijateljima na Facebooku!

Ne trebate dozvoliti da negativne strane izolacije prevladaju, pa dio dana svakako posvetite zabavi i opuštanju. Ostanite doma kako biste online igrice zamijenili igranjem uživo!
FOTO: UNSPLASH