LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jednostavan i osvježavajući desert

Donosimo recept za najukusniji sendvič-sladoled

Ovo jednostavno ljetno osvježenje oduševit će sve koji ga probaju, a u njemu možete uživati na dva načina.

Ovo jednostavno ljetno osvježenje oduševit će sve koji ga probaju, a u njemu možete uživati na dva načina.

Ovo ljetno osvježenje dolazi u obliku jednostavnog sendvič-sladoleda koji zahtijeva samo nekoliko sastojaka. Cijela je priprema vrlo jednostavna, a njezino trajanje ovisi o tome koliko ste nestrpljivi. Ako ga ranije izvadite iz zamrzivača, možete ga poslužiti kao kolač.
 

@marijamazalin Sendvič sladoled 🔝😍👌 | Sandwich ice cream❣️Recept sam nasla kod @Željka i predobar je 👏 (btw, english recipe is on my IG) #recept #recepti #sladoled #jednostavnirecepti #recipe #recipes #easyrecipe #brzirecepti #lakirecepti #food #zdravirecepti #kolac #icecream #proteinskisladoled #zdravisladoled #healthyicecream #cake #healthycake #sendvicsladoled #sandwichicecream ♬ original sound - Marija Mazalin


Isprobajte tiramisu kolačiće, slatku i zabavnu verziju klasičnog deserta


1. Uzmite pleh srednje veličine i obložite ga prozirnom folijom ili papirom za pečenje.

2. Posložite kekse (svejedno je koju marku uzmete) tako da pokriju cijelo dno, a ako je potrebno prepolovite ih da budu ravnomjerni.

3. Na kekse namažite 500 grama krem-sira, na njega dodajte tri žlice meda te sve pomiješajte.

Isprobali smo malo električno vozilo „Fulir” koje od ovog ljeta vozi Zagrebom, evo detalja



4. Na smjesu dodajte 360400 grama pudinga iz čašica i ravnomjerno ga rasporedite po plehu (ako želite, možete i sami skuhati puding).

5. Za kraj, posložite kekse na smjesu i ostavite u zamrzivaču nekoliko sati ili preko noći, kako bi se desert u potpunosti stvrdnuo.

Napravite savršenu pjenastu kavu kod kuće na tri različita načina


Prije nego što počnete uživati u ovom ukusnom desertu, savjetujemo da ga nakon vađenja iz zamrzivača ostavite 4560 minuta na sobnoj temperaturi radi lakšeg rezanja.
IZVOR: TIK TOK MARIJA MAZALIN
FOTO: UNSPLASH VIA CNVA