LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sedma umjetnost

Donosimo popis najočekivanijih filmova u 2020.

„Fast & Furious 9”, „No Time to Die” i još nekoliko filmova našlo se na popisu najočekivanijih u 2020. godini.

„Fast & Furious 9”, „No Time to Die” i još nekoliko filmova našlo se na popisu najočekivanijih u 2020. godini.

Svake se godine najavi nekoliko filmova koje publika ne može dočekati pogledati. Donosimo vam popis najočekivanijih filmova u 2020. godini.

No Time to Die

Jedan od najpriželjkivanijih filmova koji će svoju premijeru doživjeti 2. travnja 25. je nastavak James Bond franšize. Glavna je uloga, dakako, pripala Danielu Craigu koji je protagonist posljednjih pet nastavaka Bondovih filmova, uključujući nadolazeći No Time to Die. Kako Vam ne bismo otkrili previše o filmu, možemo reći samo da je Bond napustio aktivnu službu, no njegovo umirovljenje neće potrajati. Njegovu dugogodišnjem prijatelju potrebna je pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Izvor: YouTube

Fast & Furious 9

Obožavatelji još jedne franšize s nestrpljenjem očekuju novi nastavak akcijsko-avanturističkog filma koji će svoju premijeru imati u Sjedinjenim Američkim Državama 22. svibnja te se nedugo nakon toga očekuje premijera diljem hrvatskih kinodvorana. Nažalost ili nasreću, radnja nadolazećeg nastavka još uvijek nije poznata javnosti, no sigurni smo kako niti ovaj, deveti po redu, neće nikoga iznevjeriti. Također, potvrđeno je da ćemo na velikim ekranima moći ugledati neka već poznata lica poput Vina Diesela, Charlize Theron, Helen Mirren, Michaela Rookera i mnogih drugih.

A Quiet Place: Part II

Ako niste pogledali prvi dio ovoga horora, još uvijek imate vremena. Za razliku od prvog nastavka, u ovome će se glavna radnja odvijati u vanjskome svijetu, a ne u kući glavnih junaka. Nakon što su prisiljeni upustiti se u nepoznato, shvaćaju da zvijer koja lovi potaknuta zvukom nije jedina prijetnja na njihovu putu. Film će u kinima diljem SAD-a biti dostupan od 20. ožujka, dok u Hrvatskoj još nije najavljen početak prikazivanja.

Izvor: YouTube

Birds of Prey

Nadolazeći akcijski film temeljen je na stripovima izdavačke kuće DC te je osmi film franšize DC Extended Universe (DCEU). Nastavak je filma Suicide Squad iz 2016. godine Harley Quinn, nakon što se odvojila od Jokera, udružuje se s trima junakinjama kako bi spasila malu curicu od zlog šefa. Premijerno prikazivanje bit će 7. veljače u SAD-u, a očekuje se nekoliko dana prije i u hrvatskim kinima.

Izvor: YouTube

Black Widow

Početak svibnja rezerviran je za novi Marvelov film baziran na seriji stripova Marvel Comics. Radnja je smještena poslije filma Captain America: Civil War. Protagonistica Natasha Romanoff nalazi se u bijegu od vlasti te je prisiljena suočiti se s vlastitom prošlošću koju je uzaludno pokušavala izbjeći. Ako je suditi po ostalim Marvelovim filmovima, ovo bi mogao biti najgledaniji film 2020. godine

FOTO: PIXABAY