LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najveselija noć u godini

Doček Nove godine na otvorenom: popularni izvođači nastupaju diljem Lijepe Naše

Ako još niste odlučili gdje ćete provesti najveseliju večer u godini, u nastavku donosimo popis izvođača koji će na trgovima velikih gradova zabavljati prisutne.

Ako još niste odlučili gdje ćete provesti najveseliju večer u godini, u nastavku donosimo popis izvođača koji će na trgovima velikih gradova zabavljati prisutne.

Većina hrvatskih gradova priprema tradicionalne dočeke Nove godine na otvorenom. Ako još niste odlučili gdje ćete provesti najveseliju večer u godini, u nastavku donosimo popis izvođača koji će na trgovima velikih gradova zabavljati prisutne.

Na krajnjem jugu Hrvatske sprema se veliki doček na dubrovačkom Stradunu. Nastupit će Ante Gelo Band, Bruna Oberan, Alen Đuras i Iva Ajduković, a glavna zvijeda večeri bit će Petar Grašo. Nešto sjevernije, u Splitu, publika će moći uživati u hitovima popularne Severine i hrvatskog repera, Vojka V. Na zadarskom Narodnom trgu zakazani su nastupi Madre Badessa Benda, klape Rišpet te glazbene grupe Forum.

Rijeku će u uvodu novogodišnje večeri zabavljati DJ Voljen Korić, a nakon zagrijavanja, na pozornicu će zakoračiti bend Vatra i Queen Real Tribute. 

Već tradicionalno, u Karlovcu se doček organizira u prostoru Glazbenog paviljona, a za glazbu su ove godine zaduženi Rivers Band i Magazin.

Što se tiče hrvatske metropole, na glavnom zagrebačkom trgu nastupaju Pips, Chips & Videoclips i Nipplepeople te mladi glazbenici iz A strane i The Voicea.

Na istoku Hrvatske, zanimljivi koncerti spremaju se u Slavonskom Brodu, Vukovaru i Osijeku. Na slavonskobrodskom Trgu Ivane Brlić Mažuranić nastupaju Giuliano i Diktatori, dok će u Vukovaru publiku zagrijavati hitovi Miše Kovača, Ivane Kovač i Bosutskih bećara. 

Za ljubitelje pop rock žanra tu je Crvena jabuka koja će u novogodišnjoj noći nastupiti na osječkom Trgu Dr. Ante Starčevića.

FOTO: PIXABAY