Kuhajte sa Studentskim
Bruschette na mediteranski način: jednostavan recept za brzinski obrok
Naučite jednostavan recept koji će vam olakšati studentsku svakodnevicu.
Naučite jednostavan recept koji će vam olakšati studentsku svakodnevicu.
Jednostavni i brzi recepti olakšanje su za zatrpan studentski život. Donosimo jednostavan recept za bruschette na mediteranski način koji je idealan za večeru s prijateljima, ali i kao ručak kada se trebamo riješiti starog kruha.
Sastojci:
Sastojci:
- Kruh ー bilo koji, samo ne sa sjemenkama
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1 češanj češnjaka
- 300 g minirajčica
- 125 g mozzarelle.
Priprema:
Pećnicu zagrijte na maksimalnu temperaturu. U posudu stavite papir za pečenje i na njega naslažite šnite kruha. Pecite oko 5 minuta, samo toliko da se kruh na površini malo zapeče. U međuvremenu, u posudicu stavite 2 žlice ulja i češnjak narezan nasitno te dobro promiješajte. U drugoj posudi pomiješajte na osmine narezane rajčice i sitno narezanu mozzarellu sa žlicom ulja. Topli kruh premažite mješavinom ulja i češnjaka te na svaki kruh stavite žlicu nadjeva od rajčica. Vratite u pećnicu i pecite oko 2 minute dok se sir ne rastopi.
Pećnicu zagrijte na maksimalnu temperaturu. U posudu stavite papir za pečenje i na njega naslažite šnite kruha. Pecite oko 5 minuta, samo toliko da se kruh na površini malo zapeče. U međuvremenu, u posudicu stavite 2 žlice ulja i češnjak narezan nasitno te dobro promiješajte. U drugoj posudi pomiješajte na osmine narezane rajčice i sitno narezanu mozzarellu sa žlicom ulja. Topli kruh premažite mješavinom ulja i češnjaka te na svaki kruh stavite žlicu nadjeva od rajčica. Vratite u pećnicu i pecite oko 2 minute dok se sir ne rastopi.
OZNAKE:
FOTO:
PEXELS