LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Biseri iz studentskih klupa olakšavaju povratak na predavanja; donosimo nekoliko zabavnih

Profesorica: „Zovem Leonarda da Vincija samo Vinci zato što 'da Vinci' zapravo znači 'iz Vincija'.”

Profesorica: „Zovem Leonarda da Vincija samo Vinci zato što 'da Vinci' zapravo znači 'iz Vincija'.”

Nije lako vratiti se na fakultet nakon dugoga ljeta i većina studenata se baš i ne veseli ponovno sjesti u studentske klupe. Međutim, nije sve tako crno. 

Zanimljiva predavanja, druženje s kolegama i razne anegdote mogu olakšati povratak. Uvijek je dobro kad se možemo iskreno nasmijati, zato vam donosimo neke zabavne priče s predavanja koje su na internetu podijelili mnogi studenti. 

– Jednog dana profesorica mi je rekla da sam pao kolokvij i na papiru napisala: „Vidimo se nakon predavanja.” Cijelo vrijeme sam razmišljao zbog čega i bio sam pod stresom. Nakon predavanja došao sam do nje i pitao je u čemu je problem. Profesorica mi je dala pozitivnu ocjenu i rekla: „Svako predavanje me ometaš. Htjela sam da se i ti malo brineš.” Do kraja godine joj više nisam ništa vjerovao.

Studentica: „Vidi kako su mi lijepe bilješke s predavanja. Šteta što uopće neću učiti iz njih.”

Student: „Kad uđe profesor, ustat ću, pogledati ga u oči i otići.”

Profesor povijesti: „Za one od vas koji imaju dovoljno sreće da nisu odrasli kao katolici, krštenje je kad mazite dijete poput orhideje da biste ga spriječili da ode u pakao.”

Profesorica: „Zovem Leonarda da Vincija samo Vinci zato što 'da Vinci' zapravo znači 'iz Vincija'.”

– Prije 2 tjedna pisao sam završni rad do 2 ujutro sve dok nisam naglo ogladnio. Otišao sam u kuhinju i pronašao vrećicu čipsa. Čips je bio iznenađujuće velik, pa bih ga prepolovio. Iz nekog razloga mi se činio jako smiješan i zabavan zvuk čipsa koji prepolovim. Nastavio sam to činiti i to je priča kako su me moji roditelji pronašli na podu kuhinje u suzama okruženim čipsom.

– Imala sam profesoricu koja bi, ako te uhvatila da čitaš knjigu tijekom sata, uzela knjigu. Pročitala bi u sebi kraj knjige i zaprijetila bi da će ti reći kraj ako te ponovno uhvati da čitaš knjigu tijekom sata.

Studentski je život poseban način života i ponekad se čini kako studenti i profesori imaju svoj poseban način humora koji je često prožet sarkazmom.

FOTO: PEXELS