LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Women in tech meetup”

Besplatno do informacija o kvalitetnom brendingu važnom za proboj na tržištu

– Dotaknut ćemo se svih važnih pitanja koja ste si vjerojatno postavili nakon što ste otvorili tvrtku ili kad ste odlučili napraviti re-brending tvrtke, kako biste postigli što veću vidljivost za što manje uloženog novca. – najavljuje Andreja Rambrot Malenica.

– Dotaknut ćemo se svih važnih pitanja koja ste si vjerojatno postavili nakon što ste otvorili tvrtku ili kad ste odlučili napraviti re-brending tvrtke, kako biste postigli što veću vidljivost za što manje uloženog novca. – najavljuje Andreja Rambrot Malenica.

U četvrtak, 5. rujna, s početkom u 19 sati, u prostorijama WIP Coworking na Žnjanu (Velebitska 147) počinje deseto izdanje Women in tech meetupa Split. Riječ je o mjesečnom druženju u organizaciji Split Tech Cityja, namijenjenog ponajviše djevojkama i ženama koje već rade ili bi željele raditi neki od brojnih poslova u tehnološkom sektoru. 

Ovog puta tema je brending. Predavanje pod nazivom Važnost brendinga za proboj tvrtke na tržištu održat će Andreja Rambrot Malenica iz Varaždina, suvlasnica brenda Pisalica i portala princeza.hr. 

– Dotaknut ćemo se svih važnih pitanja koja ste si vjerojatno postavili nakon što ste otvorili tvrtku ili kad ste odlučili napraviti re-brending tvrtke, kako biste postigli što veću vidljivost za što manje uloženog novca. Na edukaciji ćemo se, osim osnovnih pojmova, dotaknuti određivanja ciljanih skupina te objasniti koncept izrade vaših buyer persona, tj. idealnih kupaca. – najavljuje predavačica.

Cilj je predavanja upoznati polaznice i polaznike s važnošću kvalitetnog predstavljanja na tržištu, bilo pomoću kreiranih boljih vizuala ili kreativnije ispričane priče. Edukacija je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima te poduzetnicima početnicima koji nisu sigurni u dovoljnu razrađenost svoje poduzetničke ideje i/ili nemaju ideje kako se predstaviti na postojećem ili novom tržištu. Namijenjena je i svima onima koji nisu zadovoljni vidljivošću svog brenda u javnosti.

Ulaz je besplatan i otvoren za sve zainteresirane, a nakon predavanja slijedi neformalno druženje. Predviđeno trajanje je 90 minuta, a svoje sudjelovanje možete potvrditi na poveznici.

Andreja Rambrot Malenica stručnjakinja je za pisanje sadržaja za digitalne medije, brendiranje te izradu online oglašavačkih strategija i kampanja. Kroz svoje 10-godišnje iskustvo rada u raznim privatnim i javnim tvrtkama na vodećim marketinškim pozicijama susretala se s brojnim izazovima mikro, malih i srednjih poduzetnika u okviru predstavljanja tvrtki na tržištu. Rješenje je ponudila kroz brend Pisalica, kojim pomaže istima u kreiranju i promoviranju njihovih poduzetničkih priča.

FOTO: PIXABAY