LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
REZERVIRAJ MJESTO U KINU

BARBIE: jedva čekamo uploviti u ružičastu fantaziju!

Dugoočekivani film o najpoznatijoj ženi na planetu!

Dugoočekivani film o najpoznatijoj ženi na planetu!

Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji cijeli svijet nešto je sasvim posebno. Margot Robbie i Ryan Gosling briljantan su par, kao i cijela glumačka postava, zbog koje ćeš na dva sata uroniti u ružičasti svijet s nevjerojatnim preokretima. Ako te ikad zanimalo kako bi izgledao prijelaz iz Barbie svijeta u pravi svijet, napokon ćeš saznati!

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki utjecaj na modu kao Barbie ove godine. Boja Barbie Pink zavladala je svijetom, nalazi se na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na tjednima mode.

Film je pun simpatičnih detalja, od specifičnog oblika Barbie stopala koji se vidi na samom početku do posebnih Barbie izdanja koja su obilježavala različita desetljeća. Također, specifično je što se na posterima koji otkrivaju likove u filmu, svaki Ken jednostavno nazvan Ken, dok svaka Barbie ima svoju posebnu strast i dostignuće. Tako ćemo u filmu, osim glavne Barbie koju utjelovljuje Margot Robbie, vidjeti Barbie novinarku, sutkinju, sirenu, doktoricu, nobelovku, i ostale.

Barbie u Cinestar stiže pretpremijerno u srijedu, 19. srpnja 2023., a u svim gradovima održava se CineLady event uz projekciju filma, s posebnim poklonima i pićem dobrodošlice.

U nastavku pogledaj trailer i ne zaboravi rezervirati svoje mjesto u kinu!