LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kreativne ideje

5 jednostavnih DIY poklona za Valentinovo s kojima ćeš oduševiti frendove

Valentinovo posvećujemo svojim voljenima i podsjećamo se koliko smo zahvalni i sretni što su dio našeg života. Malim znakom pažnje, uz nekoliko novih zabavnih ideja, sam možeš izraditi poklon za najbliže i iskazati im ljubav na drugačiji način.

Valentinovo posvećujemo svojim voljenima i podsjećamo se koliko smo zahvalni i sretni što su dio našeg života. Malim znakom pažnje, uz nekoliko novih zabavnih ideja, sam možeš izraditi poklon za najbliže i iskazati im ljubav na drugačiji način.

Bliži se jedan od najromantičnijih dana u godini – Valentinovo. Iako je ovo prvenstveno dan koji se slavi s partnerom/partnericom, odlična je to prilika da i frendove podsjetiš na to koliko ti znače te ih iznenadiš s malim znakom pažnje. Bezbroj je načina i poklona s kojima se može iskazati ljubav i poštovanje prema drugome, no obično su to pokloni za koje je potrebno ono što kod većine studenata manjka, a to je novac. Zato otkrivamo 5 jednostavnih i zabavnih poklona koje sam možeš izraditi i tako proslaviti Valentinovo na skroz drugačiji način, te, ono najbitnije, novčanik ostaviti netaknutim.

1. Posadi biljku u šalicu

Ovo je jedan od najlakših za izradu, no i najljepših darova. Riskiraj jednu šalicu koju inače koristiš za kavu, posadi u nju malu biljku, primjerice čuvarkuću, kaktus ili aloe veru, te razveseli prijatelja ovim slatkim poklonom.

FOTO: Pinterest
 
2. Izradi fotoalbum vaših najdražih fotki

Sigurno na mobitelu imaš hrpu fotografija s prijateljima za koje si već i zaboravio da postoje. Izaberi nekoliko najdražih, složi ih na jednu stranicu, uredi i dodaj različite filtere i naljepnice, isprintaj i pokloni prijateljima kao poklon koji mogu zauvijek imati uz sebe.

3. Organiziraj večer slikanja i ispijanja vina

Ništa bolje od večernjeg druženja s frendovima za Valentinovo, ali ovo druženje pripremi na malo drugačiji način. Nabavi nekoliko kistova, boja i platna, osiguraj dvije-tri boce vina i pozovi frendove na zabavnu večer slikanja i ispijanja vina.

4. Organiziraj pripremu dekoriranih kolača i keksića

Još jedan zabavan i slastan način kako proslaviti Dan zaljubljenih jest organizirati pripremu omiljenih kolača i keksića sa svojim frendovima. Ako želiš da kolač izgleda još posebnije, upotrijebite glazuru i kreativno ukrasi svoj homemade kolač.

FOTO: Pinterest
 
5. Izradi personaliziranu masku za mobitel

Bez maske za mobitel u današnje vrijeme rijetko koji mobitel ostane čitav. Umjesto da potrošiš novac na kupnju, izradi je sam i proširi svoju kreativnost! Isprintaj fotografije s frendovima ili izaberi fotografiju za koju znaš da bi se svidjela tvom frendu/frendici, i uz pomoć ljepila ili naljepnica zalijepi je na staru, ali čistu i prozirnu masku za mobitel.

Poklon za Valentinovo ne mora biti skup poklon nakon kojeg razmišljaš kako ćeš financijski preživjeti sljedećih mjesec dana. Važno je da je napravljen s ljubavlju i poštovanjem prema bližnjima. Iskoristi ovogodišnje Valentinovo za pripremu DIY zabavnih poklona i pokaži svojim prijateljima koliko možeš biti kreativan!

FOTO: UNSPLASH