LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Premijere u novoj godini

2021. bit će zanimljiva filmska godina; evo koji nas naslovi očekuju

Za bolju 2021. godinu donosimo listu filmova koji bi se trebali premijerno prikazati. Ako će sve ići po planu, očekuje nas niz atraktivnih naslova – od horora do romantičnih komedija.

Za bolju 2021. godinu donosimo listu filmova koji bi se trebali premijerno prikazati. Ako će sve ići po planu, očekuje nas niz atraktivnih naslova – od horora do romantičnih komedija.

Tijekom prošle godine svi smo proveli puno više vremena kući nego što smo mislili da ćemo provesti, a u njoj su mnogi utjehu pronašli u filmovima koji su im skretali pažnju sa svih uznemirujućih događanja. Neki su već bili obožavatelji ove vrste umjetnosti pa su postali još veći obožavatelji dok su neki tek otkrili taj svijet. U filmskom smislu, ova godina će biti vrlo zanimljiva.

Zbog pandemije koronavirusa mnoge su premijere planirane u 2020. bile odgođene. Nadajmo se da će situacija u 2021. biti malo bolja i da ćemo imati priliku uživati u kinodvoranama. Ako sve bude išlo po planu, očekuje nas niz atraktivnih naslova - od horora do romantičnih komedija. Neke od njih otkrivamo u nastavku. 

  • Coming 2 America
Princ otkriva Ameriku 2. Riječ je o svima poznatom filmu koji se često pojavi na televiziji, a sada ćemo vidjeti i nastavak. Radnja prati Akeema (Eddie Murphy) koji treba postati kralj, ali otkriva da ima sina u Americi te se zbog toga on i Semmi (Arsenio Hall) vraćaju tamo gdje je sve počelo.
  • The Suicide Squad 2
 O nastavku ovoga filma ne zna se puno. Budući da ima različite redatelje, radnja bi mogla biti poprilično različita.
  • The Matrix 4
Film je ovo koji se pojavljuje 17 godina nakon trećeg nastavka s glavnim glumcem Keanuom Reevesom. Radnja se neće vraćati u prošlost kao inače, već će se sada raditi o inspirirajućoj ljubavnoj priči.
  • Rashn Yug
Riječ je o ruskom filmu u kojem ljepotica i sportiskinja Ksyusha iz grada Lazurny na Crnom moru (Stasya Miloslavskaya), poput mnogih djevojaka, sanja o pronalasku svog princa. Ali princ je nju sam pronašao. I to ne samo jedan, već trojica odjednom! Ako vas zanima što će se dalje dogoditi, pogledajte ga kada izađe.
  • Godzilla vs. Kong
 Zastrašujuća Godzilla i moćni Kong u sukobu s čovječanstvom uhvaćenim između njih – riječ je o susretu koji ne smijemo propustiti.
  • A quiet place 2
Ovo je horor koji bi se trebao pojaviti u kinima u travnju 2021. godine. Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) sada se mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta, dok u tišini nastavlja svoju borbu za opstanak.
  • Af (Forgivness)
Obiteljska je ovo drama gdje jedan dječak slučajno upuca svog brata. Kroz radnju ćemo vidjeti što sve ta obitelj proživljava nakon tog događaja.
  • Passion simple
U ovom francuskom filmu radi se o majci koja započinje stravstvenu vezu s ruskim diplomatom s kojim nema ništa zajedničko.
  • Mest-i Aşk (Drunk on love)
Priča je ovo o Rumiju, njegovu prijateljstvu sa Shamsom Tabrizijem, ljubavi koju je imao prema njemu i velikom utjecaju Shamsa na njega u njegovu životu i njegovoj poeziji.
  • Candyman 
Ovo je nastavak horor filma Candyman iz 1992. goidine, a radnja se vraća u Chicago gdje je legenda i započela.
  • Halloween Kills
Ovo je također nastavak koji se odvija gotovo odmah nakon događaja trilera 2018, koji je bio izravni nastavak Carpenterovog horor klasika iz 1978. godine. Glavna glumica se vraća kao prava heroina koja se, nakon što je izdržala krvavo suočavanje s nadnaravno maskiranim serijskim ubojicom, ponovno našla u ozbiljnoj situaciji.
  • In the Heights
Riječ je o igranoj verziji broadway mjuzikla u kojoj vlasnik ima pomiješane osjećaje oko zatvaranje trgovine i povlačenja u Dominikansku republiku nakon što je naslijedio bogatstvo svoje bake.
  • A taste of hunger
Priča je o paru koji je sve žrtvovao kako bi postali najbolji u kulinarskom svijetu.
  • The Kissing Booth 3
Popularan je ovo američki film koji dolazi i u trećem nastavku. Došlo je doba kada i Elle Evans mora na fakultet te mora donijeti razne odluke.
  • Privorot. Chernoe venchanie (Dark spell)
Ovo je ruski horor film u kojemu očajna supruga odluči vratiti muža magijom, ali joj se to odbije od glavu kada joj se vrati totalno opsjednut njome te kada on, izluđen, umre, čarolija ne prestaje jer ih nitko više ne može razdvojiti. 
FOTO: PEXELS