LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncert u klubu Roko

Zvukove ljeta i Dalmacije Tomislav Bralić i klapa Intrade donose na Savu

Klapa Intrade, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, studentima na Savi donijet će dašak ljeta i dalmatinske pjesme te ih tako zabaviti i raspjevati u ove hladne zimske dane.

Klapa Intrade, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, studentima na Savi donijet će dašak ljeta i dalmatinske pjesme te ih tako zabaviti i raspjevati u ove hladne zimske dane.

U petak, 26. siječnja 2018. godine, Tomislav Bralić i klapa Intrade održat će koncert u poznatom zagrebačkom klubu Roko. Početak je zakazan za 23 sata.

Klapa Intrade jedna je od najpoznatijih klapskih skupina u Republici Hrvatskoj, a osnovana je još davne 1985. godine u Zadru. Zanimljivo je da se Tomislav Bralić, glavni vokal i najprepoznatljiviji član klape, originalnoj postavi ovog vokalnog sastava pridružio nedugo nakon njegova osnutka, točnije 1986. godine  

Od sredine osamdesetih pa sve do danas zajedno su ostvarili značajne uspjehe u hrvatskoj glazbi. Iza njih velik je broj nastupa i nagrada s domaćih festivala zabavne glazbe, a kao jedan od najznačajnijih priznanja njihove kvalitete ističe se nagrada Porin za najbolju izvedbu klapske glazbe.

Važno je napomenuti da su Tomislav Bralić i klapa Intrade tijekom svoje bogate glazbene karijere uspjeli napuniti gotovo sve velike dvorane diljem zemlje. Krunu njihove dugogodišnje karijere predstavlja koncert u pulskoj Areni, koji je održan u kolovozu 2017. godine

Osim brojnih nastupa po Hrvatskoj klapa se pobrinula da se dalmatinska pisma čuje i u mnogim svjetskim i europskim zemljama tako što je održala brojne inozemne turneje.

Ulaznice za ovaj koncert možete nabaviti u pretprodaji u iznosu od 30 kuna. Izvođači vas pozivaju da budete dijelom ove nezaboravne dalmatinske večeri te da zajedno pjevate hitove poput: Croatio, iz duše te ljubim, Ne damo te pismo naša, Zora bila, Zalutali pogled i još mnoge druge.

FOTO: INSTAGRAM