LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival na Mladosti

Zagreb postaje europsko party središte uz #WELOVESOUND

Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te brojni drugi DJ-i Zagreb će pretvoriti tijekom dva dana u europsko party središte. Uz "open air" događaj, partiji će se održati u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo.

Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te brojni drugi DJ-i Zagreb će pretvoriti tijekom dva dana u europsko party središte. Uz "open air" događaj, partiji će se održati u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo.

Hrvatska urbana scena od ovog je vikenda bogatija za novi glazbeni festival #WELOVESOUND. Obožavatelje vrhunske elektroničke glazbe zasigurno će razveseliti open air party novog glazbenog festivala koji će se održati u subotu, 3. lipnja. Jedinstveni glazbeni događaj Zagrebu i njegovoj ponudi zabave ponudit će novo viđenje uživanja u glazbi, gastro delicijama i dobrom provodu.

Za ovu prigodu posebno je uređen prostor na kojem će se party održati – sportski park Mladost. Tako će glazbeno uživanje biti upotpunjeno prekrasnim prirodnim okruženjem. Party počinje od 12 sati i traje do 24 sata kada se zabava nastavlja u klubovima Johann Franck i Opera.

Jedan od veterana svjetske glazbene scene Timo Maas, miljenik Madonne i Paul McCartneya, ususret dolasku u Zagreb, najavio je spektakl uz glazbena iznenađenja. Uz njega će na proljetnom zagrebačkom zraku nastupiti jedna od najpopularnijih DJ-ica današnjice tINI. Tu su i domaćoj publici dobro znani Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa, Homeboy i Jogarde.

Foto: Select PR

#WELOVESOUND će okupiti neka od vodećih imena svjetske i domaće elektroničke glazbe. Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te brojni drugi DJ-i grad će pretvoriti na dva dana festivala u europsko party središte. Uz open air događaj partiji će se održati i u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo. Impresivna imena te vrhunska produkcija svjetla i zvuka jamče spektakularan festival za pamćenje kojem je cilj postati tradicionalnim.

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica, koje se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, darovat će zakladi Znanje na djelu koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pomaže mladima da stječu praktična znanja i dobiju uvid u svijet gospodarstva. Održava se uz podršku Grada Zagreba i TZ grada Zagreba. Cijena open air ulaznica iznosi 100 kuna, a za studente vrijedi posebna cijena od 70 kuna.

FOTO: SELECT PR