LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gradske zabave

Zagreb ispratio partijanere na godišnji odmor

Vrlo uzbudljiva party sezona u Zagrebu okončana je nezaboravnom zabavom u klubu H20, omiljenoj destinaciji brojnih partijanera.

Vrlo uzbudljiva party sezona u Zagrebu okončana je nezaboravnom zabavom u klubu H20, omiljenoj destinaciji brojnih partijanera.

S dolaskom srpnja ljubitelji najboljih zagrebačkih provoda pozdravili su uz pjesmu i ples brojne vesele zajedničke vikende u kojima su uživali posljednjih mjeseci. Do posljednjeg mjesta ispunjen klub H2O velikom je closing zabavom obilježio nikad uzbudljiviju sezonu te vrhunskim glazbeno-scenskim programom još jednom potvrdio status omiljene zagrebačke destinacije za zabavu.

Foto: Select PR

Najpoznatiji strani i domaći glazbeni hitovi, performansi plesnih umjetnika te najmoderniji zvučni i svjetlosni efekti koji upotpunjuju doživljaj nezaboravne party avanture otpratili su posjetitelje na zaslužene godišnje odmore i nadolazeća ljetna uzbuđenja.

Protekla sezona bila je jedna od najuspješnijih za omiljeni zagrebački klub, u kojem su s veseljem gostovale neke od najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda, a čijem velikom plesnom podiju nisu odoljeli ni brojni domaći i strani pripadnici društvenog života. Iz godine u godinu H2O je postao sinonim za najbolju zabavu u srcu Zagreba, a u novoj sezoni koju otvara u petak, 15. rujna, najavljuje brojna iznenađenja koja će vas bez sumnje ostaviti bez daha.

FOTO: SELECT PR