LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za volontiranje

Zagreb Film Festival traži pojačanje; saznajte kako se pridružiti

Do 26. listopada zaprimaju se prijave za volontiranje na 18. Zagreb Film Festivalu koji se održava od 8. do 15. studenog.

Do 26. listopada zaprimaju se prijave za volontiranje na 18. Zagreb Film Festivalu koji se održava od 8. do 15. studenog.

Kako bi organizacija ovogodišnjeg izdanja, 18. po redu, prošla glatko, Zagreb Film Festival traži pojačanje kojem nudi zanimljivo volontersko iskustvo. Svi koji se žele pridružiti volonterskom timu, postati dio organizacije festivala te se ujedno dobro zabaviti i štošta naučiti, mogu se prijaviti ispunjavanjem online prijavnice.

U prijavnici je potrebno navesti osobne podatke, vrijeme dostupnosti tijekom festivala, eventualna iskustva volontiranja na prijašnjem ZFF-u ili nekom drugom festivalu te napisati željeni sektor u kojem biste najradije htjeli volontirati. Prijave traju do 26. listopada, a rezultati će biti objavljeni 30. listopada.

Zagreb Film Festival jedna je od najposjećenijih kulturnih manifestacija te ujedno i najveći međunarodni filmski festival u Hrvatskoj. Svake godine ugošćuje oko 200 filmskih stručnjaka iz Hrvatske i svijeta koji dolaze predstaviti svoja filmska djela. Ove godine odvija se od 8. do 15. studenog u Kinu SC, Kinu Tuškanac, Muzeju suvremene umjetnosti, Hrvatskom glazbenom zavodu i dakako, s obzirom na epidemiološku situaciju, online.

FOTO: PIXABAY