LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

Zagorci pripremaju brojna iznenađenja za jubilarnu 25. feštu utorkom; evo kako do besplatnih ulaznica i pića

Najveću feštu utorkom – Noć zagorskih studenata – do sada je posjetilo preko 28 tisuća ljudi, a Udruga je za 25. izdanje, koje je zakazano za 3. ožujka, pripremila brojna iznenađenja.

Najveću feštu utorkom – Noć zagorskih studenata – do sada je posjetilo preko 28 tisuća ljudi, a Udruga je za 25. izdanje, koje je zakazano za 3. ožujka, pripremila brojna iznenađenja.

Svi već dobro znamo da je i Elvis Zagorec bil, čak to niti nije kril, pa je još jednom došlo vrijeme da se svi Zagorci, oni koji se tako osjećaju i svi ljubitelji dobre fešte, zabave uz neizostavne zvukove tradicionalne zagorske glazbe. Jubilarno 25. izdanje Noći zagorskih studenata i ovog će se ožujka održati na već dobro znanoj lokaciji, u Clubu Roko, a Udruga zagorskih studenata, koja već više od 10 godina utorak pretvara u najluđi dan u godini, još je jednom pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki, a ne samo zagorski student. 

Da ne biste ostali bez dokaza da ste bili dio najveće fešte utorkom, pobrinut će se službeni fotograf GOXMAG, a ispred samog ulaza dočekat će vas i photobooth. Naravno, tekuća su pitanja osigurana po promotivnim cijenama jer nedopustivo je da ima žednih, a za glazbenu su podlogu zaduženi Šarmeri i Grupa Štimung te DJ Vermont koji će sve prisutne zabavljati u pauzama.

Najveću feštu utorkom do sada je posjetilo preko 28 tisuća ljudi, a Udruga je za 25. izdanje, koje je zakazano za 3. ožujka, pripremila brojna iznenađenja. Tradicionalno, dočekat će vas piće dobrodošlice, a na vama je samo da na vrijeme nabavite ulaznicu i napunite baterije. Svoje ulaznice možete nabaviti u četvrtak, 27. veljače, i ponedjeljak, 2. ožujka, u SD-u Stjepan Radić i u Studentskom centru po cijeni od 20 kuna, a na dan Noći po cijeni od 30 kuna na samom ulazu u Club Roko. Sve ostale informacije možete pronaći na službenom Facebook eventu.

Također, možete osvojiti 3 ulaznice i piće za ekipu tako da ispod objave ovoga članka na Facebook stranici Studentski.hr označite minimalno 3 prijatelja u komentaru i skupljate lajkove (minimalno 40). Lajkovi se zbrajaju u nedjelju, 1. ožujka, u 22 sata, a osoba s najvećim brojem pobjednik je nagradnog natječaja.

FOTO: UDRUGA ZAGORSKIH STUDENATA