LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Najbolja antivalentinovska fešta

Vraća se Antivalentinovo; poznat datum koncerta

Organizatori najavljuju kako će ovogodišnje Antivalentinovo obuhvatiti još neke gradove osim Zagreba.

Organizatori najavljuju kako će ovogodišnje Antivalentinovo obuhvatiti još neke gradove osim Zagreba.

Antivalentinovo #7 vraća se u Boćarski dom gdje će u petak, 25.2., kao headlineri nastupiti Let 3 i Živo Blato.

Proteklo izdanje Antivalentinova održano je u nešto kasnijem terminu nego inače, ali usprkos pandemiji, poručuju organizatori, Antivalentinovo #6 proslavilo se na krovu garaže Tuškanac i uz pomoć najvjernije publike pokazalo da se može nositi i s novim uvjetima. 

Usprkos svemu, kako poručuju organizatori, Antivalentinovo ide dalje, i to u još većem formatu koji će, osim Zagreba, obuhvatiti još neke gradove.

Domaćini i pokretači festivala, Let 3, na nadolazećem izdanju Antivalentinova promovirat će dugoočekivani novi album koji donosi potpuno nove verzije najboljih i najpopularnijih pjesama benda - Sam u vodi, Golub Dinko, Izgubljeni, Profesor Jakov, Drama, Ero, a od kojih su nam već predstavili suradnje s Terezom Kesovijom, Vucom i TBF-om na proteklim izdanjima Antivalentinovske fešte.

Uz Let 3, kao headliner sedmog izdanja pridružuje se heavy metal sastav Živo blato, osnivača Siniše Vuce, koje predvodi karizmatični general Vasilije Mitu, iza kojeg, svi znamo, stoji Siniša Vuco, a uz kojeg bend još čine Veseli Sir, Gospodin Mr. Rabbit te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta.

Early bird ulaznice po cijeni od 60 kn (za jednu osobu) i 100 kn (za dvije osobe) u ograničenoj količini dostupne su 14 dana ili do rasprodaje kontigenta, a nakon toga cijena ulaznica raste. Early bird ulaznice u prodaji su dostupne od petka, 7.1. u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima, a od ponedjeljka, 10.1. dostupne su i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i u Rockmarku (Ulica Hrvatske Bratske Zajednice 4).
FOTO: PIXABAY