LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nesvakidašnje iskustvo

Volontiraj na prvom Tough Mudder izazovu u Hrvatskoj!

– Volontiranje je jedan od najboljih načina da saznaš sve o Tough Mudder događajima, podržiš prijatelje ili obitelj i osvojiš fantastične pogodnosti koje nosiš sa sobom. – poručuju organizatori.

– Volontiranje je jedan od najboljih načina da saznaš sve o Tough Mudder događajima, podržiš prijatelje ili obitelj i osvojiš fantastične pogodnosti koje nosiš sa sobom. – poručuju organizatori.

Najveći svjetski izazov s preprekama ove godine napokon dolazi u i našu regiju! Voliš pomagati drugima i motivirati ih? Zaviri iza scene Tough Mudder 5K Urban izazova i pridruži se njegovu volonterskom timu.

– Naši volonteri zovu se MVP (Most Valuable Players) jer su upravo oni pokretačka snaga iza našeg tima i pomažu pri stvaranju nevjerojatnih iskustava za pamćenje. – poručuju organizatori.

Prvi Tough Mudder izazov održat će se u Zagrebu 11. i 12. listopada. Nenatjecateljskog je karaktera i sastoji se od više od 10 uzbudljivih prepreka koje će biti raspoređene na 5 kilometara duž Bundeka i Savskog nasipa. Osim sportskog i aktivnog stila života promiče timski rad i zajedništvo, a ono se stvara među sudionicima kako međusobnim pomaganjem i zajedničkim savladavanjem prepreka, tako i uz ispijanje zasluženog hladnog piva i festivalsku zabavu koja čeka svakog sudionika.

Volontirati možeš na postavljanju događaja, check-inu, infopultu, možeš kruniti sudionike prepoznatljivim Tough Mudder trakama za glavu i osvježiti ih najboljim hladnim pivom poslije izazova, pomagati na preprekama, motivirati ekipu ili navijati u kostimu maskote i ludo se zabaviti!

– Volontiranje je jedan od najboljih načina da saznaš sve o Tough Mudder događajima, podržiš prijatelje ili obitelj i osvojiš fantastične pogodnosti koje nosiš sa sobom. Što god da radiš kao Mudder MVP, bit ćeš u središtu svega, stvarati nezaboravna iskustva za sve – uključujući i sebe. – dodaju iz organizacije.

Sve vezano uz prijave i pogodnosti volontiranja možeš pronaći na službenoj stranici.

FOTO: TOUGH MUDDER ADRIA