LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna događanja

Vikend u Klubu Zona: Yu-Gi-Oh, biciklopravljaonica, društvene igre, šah

Ovog vikenda moguće je besplatno se pridružiti Yu-Gi-Oh igraonici, Biciklopopravljaonici, Večeri modernih društvenih igara i mečevima šahovske lige.

Ovog vikenda moguće je besplatno se pridružiti Yu-Gi-Oh igraonici, Biciklopopravljaonici, Večeri modernih društvenih igara i mečevima šahovske lige.

Ovog se vikenda, 6. i 7. travnja, u splitskom Klubu Zona očekuje bogat program. Posjetitelje tako očekuju Yu-Gi-Oh igraonica, Biciklopopravljaonica, Večer modernih društvenih igara i mečevi šahovske lige.

U subotu, od 16 do 20 sati, održava se peta Yu-Gi-Oh igraonica. Nova je to prilika za povezivanje igrača ove popularne kartaške igre te za usavršavanje poznavanja engleskog jezika i razvoja strategije oduzimanja bodova suigračima.

Od 17 do 20 sati volonteri splitske Biciklopopravljaonice uklanjaju kvarove na biciklima, čine ih funkcionalnijima i sigurnijima. K tome, drugima prenose svoje znanje o održavanju bicikala.

Za kraj subote, od 20 sati do ponoći, održava se još jedna Večer modernih društvenih igara. Igrači mogu doći sami ili u društvu te donijeti svoju igru ili posuditi neku od igara iz bogate kolekcije Udruge za fantastiku, igre i znanstvenu fantastiku F&ST.

Posjetitelji će u nedjelju moći pogledati šahovske znalce na djelu. Naime, šahisti Šahovskog kluba Student od 15:00 do 19:00 odigrat će službene mečeve šahovske lige.

Sva su događanja besplatna, a vikend-ponuda samo je dio bogatog mjesečnog programa Kluba Zona.

FOTO: FLICKR