LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Ekonomske klinike

VIDEO: Učenici i studenti snimili zahvalu profesorima

Ekonomska klinika okupila je brojne učenike i studente kako bi videom zajedno zahvalili akademskom osoblju koje je ulagalo značajne napore u izvođenje nastave tijekom pandemije koronavirusa.

Ekonomska klinika okupila je brojne učenike i studente kako bi videom zajedno zahvalili akademskom osoblju koje je ulagalo značajne napore u izvođenje nastave tijekom pandemije koronavirusa.

Ekonomska klinika odlučila je zahvaliti akademskom osoblju, odnosno akademskom osoblju koje je dalo sve od sebe da nastavu za vrijeme krize učini najboljom mogućom. Snimila je, naime, video s pjesmom zahvale, a u taj su se projekt uključili učenici i studenti s niza obrazovnih institucija: s FKIT-a, FFZG-a, Hrvatskih studija, RIT-a, Građevinskog fakulteta, Učiteljskog fakulteta, Effectus visokog učilišta, Sveučilišnog odjela zdravstvenih studija, Zdravstvenog veleučilišta, EFZG-a, iz IV. gimnazije te XVIII. gimnazije.

Ekonomska klinika djeluje kao studentsko savjetovalište koje se bavi organizacijom različitih projekata i edukativnih aktivnosti s ciljem podizanja razine financijske pismenosti društva, jačanja poduzetničke svijesti te pomaganja građanima u financijskim nedoumicama. Međutim, tijekom pandemije izišli su iz svojih okvira kako bi profesorima pokazali da se njihov trud cijeni.

– Članovi udruge za vrijeme korona krize primijetili su poseban trud i doprinos nekih nastavnika i profesora, stoga su odlučili učiniti nešto kako bi im pokazali da je trud primijećen i cijenjen te da je vrlo uočljiva razlika između predavača koji samo odrade svoj posao jer moraju i onih kojima je zaista stalo do studenata i koji su dali sve od sebe da zbog cijele situacije ne budu zakinuti. Neki su učinili nastavu još bogatijom nego što bi mogla biti da je održana u klasičnom obliku, primjerice dovođenjem gostiju predavača s drugih kontinenata – što je uz internet lako izvedivo, a fizički ne bi bilo moguće. Ekonomska klinika okupila je studente različitih fakulteta i nekoliko srednjih škola koji su sudjelovanjem u ovom malom projektu zahvale dali svoj doprinus pjevajući himnu studenata i učenika – Gaudeamus Igitur. – poručuju.

Video donosimo u nastavku:

FOTO: PIXABAY