LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Pop-rock” svijet

VIDEO: Toni Pavić, student FPZG-a, novim singlom najavio album prvijenac

Za svoju novu pjesmu Toni Pavić kaže da je sa sobom donijela puno ljubavi, a on uz nju donosi i album prvijenac na kojem je autor gotovo svih pjesama.

Za svoju novu pjesmu Toni Pavić kaže da je sa sobom donijela puno ljubavi, a on uz nju donosi i album prvijenac na kojem je autor gotovo svih pjesama.

Mladi pjevač i autor Toni Pavić, student Fakulteta političkih znanosti, objavio je svoj novi, treći po redu singl Srce se ne zna braniti. Tekst i aranžman ove pop-rock ljubavne pjesme napisao je upravo on, a glazbu potpisuje Ines Pavić.

– Ovo je jedna vesela i pozitivna 'pop-rock' pjesma koja je sa sobom donijela puno nove ljubavi. Spot smo radili u urnebesnoj atmosferi, uz niz ludih anegdota kao što su izvlačenje glumačke ekipe iz pola metra snijega, noćno sanjkanje po centru Livna, ali i nekoliko divnih večeri uz društvo, pjesmu i gitaru. Hvala svima koji su, unatoč zimi i velikom snijegu, izdvojili svoje vrijeme i doprinijeli snimanju ovog spota i vječno se upisali u moje srce. – rekao je Toni.

Za pjesmu je snimljen i spot u produkciji studija Foto Marin, pod redateljskom palicom Marina Mamuze koji je, zajedno s Tonijem i Zdravkom Grgićem – Grgom autor scenarija. Za audioprodukciju bio je zadužen Petar Makar.

Toni Pavić svoj je glazbeni put započeo kao pjevač, klavijaturist i autor u bendu Razlika, a samostalnu karijeru započinje krajem 2015. kada objavljuje svoj prvi singl Noćas more miriše na tebe, za koju je napisao glazbu i tekst. U svibnju prošle godine objavio je i drugi singl Ako treba moliti, a uskoro dovršava snimanje svog albuma prvijenca na kojem je autor gotovo svih pjesama.

FOTO: IVANA DRINJAK