LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vatra ima novi singl ''Zmajevi na vjetru''

VIDEO: Najstariji hrvatski step plesač zvijezda je emotivnog spota grupe Vatra

Vatra se, osim rada na novom videospotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Vatra se, osim rada na novom videospotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Zatvaranje albuma Zmajevi na vjetru pripalo je istoimenom, sedmom po redu singlu grupe Vatra, koji je dobio i svoj video spot. Režiju potpisuje Vatrin dugogodišnji suradnik, iskusni Radislav Jovanov Gonzo, a glavna uloga nije pripala bendu, već gospodinu Miljenku Pintariću, vitalnom 91-godišnjaku, najstarijem hrvatskom plesaču stepa. 

Zagrebački Fred Astaire, kako ga mnogi nazivaju, počeo je plesati sa šesnaest godina gledajući u kinu Olimp u Ilici filmove slavnog plesača koji mu je postao uzor. Gospodin Miljenko odlučio je uživati u svakom danu, ne prepuštajući se općoj apatiji, pa je tako i u poznim godinama života sudjelovao u predstavama Montažstroja, a okupio je i družinu Feniks i prijatelji u kojom s umirovljenicima pleše, pjeva i glumi.

Pjesma Zmajevi na vjetru balada je koja progovara o prolaznosti života i nepovratno neiskorištenim trenucima i mogućnostima koje su nam bile pružene, a mi ih nismo znali iskoristiti, ponajprije u međuljudskim odnosima. Upravo pozne godine gospodina Miljenka, zvijezde spota Zmajevi na vjetru, koji život i dalje živi punim plućima, dopuštaju tračak nade da na kraju puta postoji pomirenje, prihvaćanje i pozitivan stav.

Vatra se, osim rada na novom videospotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Bend željno iščekuje 29. listopada, kada će njihove pjesme biti odsvirane u novom ruhu, uz zanimljive goste i aranžmane, na jednom novom glazbenom teritoriju koji Vatra prihvaća kao još jedan izazov u svojoj karijeri. Ulaznice za akustični koncert Vatre u KD Vatroslava Lisinskog potražite na blagajni Lisinskog i na službenim stranicama.

FOTO: DALLAS RECORDS