LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta

Vatra predstavlja „Mornarsku majicu“ u kubanskom stilu

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli.

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli.

Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta Vatre u Lisinskom je Mornarska majica, ovog puta u neočekivanom latino ritmu. Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli i koji im je omogućio potpuni preobražaj pjesme i igranje glazbenim stilovima.

Zaigranost je upravo ono što su postigli ovom obradom pa je Mornarska majica dobila svojevrsni kubana, cha cha cha feeling. Kako zvuči kubanska Vatra, poslušajte ovog petka, 7. travnja, u Jutarnjem showu Antene Zagreb, na kojemu će, uz mininastup, predstaviti još nekoliko akustičnih pjesama.

Svoj prvi akustični koncert javnosti su predstavili singlom Gorim (akustik) koji još uvijek orbitira po domaćim top ljestvicama, a kako je zvučao i izgledao sam koncert, provjerite u nedjelju, 9. travnja od 19 sati na HRT2.

U petak, 19. i subotu, 20. svibnja u Tvornici kulture Vatra će prvi put u karijeri u istom prostoru u dva dana održati dva različita koncerta s različitim set listama pjesama. Prvi je dan rezerviran za akustičan nastup, dok će dan kasnije bend pripremiti električnu set listu s nekoliko iznenađenja sa starim i novim pjesmama.

Samo do nedjelje, 9. travnja, traje early bird akcija jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica po povoljnijoj cijeni od 70 kuna (jednodnevne) i 100 kuna (dvodnevne), stoga požurite do sljedećih prodajnih mjesta:

FOTO: MARE MILIN