LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SAVJET ZA VOZAČE

Uz samo jedan trik odmrznite svoje vjetrobransko staklo brže i lakše

Jedna žena na svom TikTok profilu otkrila trik za brže odmrzavanje automobila, koji vas neće koštati ni lipe više.

Jedna žena na svom TikTok profilu otkrila trik za brže odmrzavanje automobila, koji vas neće koštati ni lipe više.

Sa zimskim mjesecima dolazi i ritual jurarnjeg odmrzavanja automobila, a ono što prvo moramo riješiti prije nego krenemo na cestu je vjetrobransko staklo ili, kako mi volimo reći - šajba.

Proces puštanja grijača na vjetrobransko staklo ponekad traje duže od očekivanog, a shodno tome može se desiti i da zakasnimo na posao.

Ne uz novi trik!

Jedna žena na svom TikTok profilu otkrila trik za brže odmrzavanje automobila, koji vas neće koštati ni lipe više. Sara Deutsch objasnila je kako jednostavna promjena štitnika za sunce može promijeniti grijanje vašeg automobila, piše Net.hr.

U svom videu rekla je kako bi vozači trebali spustiti vizire kada odleđuju automobil. Vozač bi trebao započeti ispuštanjem vrućeg zraka na prozor kao i obično, ali sa spuštenim vizirima. Tako bi, priča ona, proces odmrzavanja bio puno brži.

Dakle, radim ovaj video svake godine. Ako imate vjetrobransko staklo koje je zaleđeno, obavezno spustite vizire, tako da zaustavi protok zraka i stvori brže odmrzavanje vašeg vjetrobranskog stakla. U suprotnom, možete osjetiti kako zrak izlazi ravno do vas, rekla je TikTokerica Sara Deutsch.

@saraedeutsch Teen drivers need to know this! Frozen windshield are about to be a thing with all the cold and snow #winter #buffalosnowstorm #winterweather #snow #teendriver ♬ original sound - Sara Deutsch
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA