LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Uvjerite nas da veza na daljinu ne puca brže od „obične“

Na čiju ćete stranu stati? Onih koji smatraju da je veza na daljinu „klimava“ ili onih koji su sigurni da ima jednaku šansu za opstanak kao i „obična“ te da čak donosi nekoliko prednosti?

Na čiju ćete stranu stati? Onih koji smatraju da je veza na daljinu „klimava“ ili onih koji su sigurni da ima jednaku šansu za opstanak kao i „obična“ te da čak donosi nekoliko prednosti?

Bliže se rokovi i vaše misli vjerojatno lutaju negdje daleko. Neki razmišljaju o bilo čemu osim o ispitima, a nekima od vas misli lutaju toliko daleko da se nađu stotinama ili čak tisućama kilometara daleko, ovisno gdje se nalazi vaša ljubav. U već vam poznatom istraživanju Studentologija: Zavodljive istine o ljubavnim navikama, nakon što smo saznali sve o vašem prvom spoju i muško-ženskim prijateljstvima, provodimo sada već treću anketu u kojoj se bavimo vezama na daljinu.

U anketi nam je do sada odgovore dao veći broj ženskih ispitanika nego muških. Većina osoba koje su nam dale odgovore smatraju da je veza na daljinu moguća, a zanimljivo je da se s tim slažu svi sudionici koji žive u inozemstvu. Iako ste nam rekli da smatrate da je veza na daljinu moguća, ostavili ste nas u nedoumici jer veću šansu za opstanak, prema vašim odgovorima, imaju obične veze.

Znači li to da je veza na daljinu ipak nešto apstraktno ili da je potrebno samo ulagati puno vremena i truda u komunikaciju, što neki od naših ispitanika smatraju glavnim prednostima? Zanima nas hoćete li priskočiti u pomoć onima koji vjeruju da je veza na daljinu ravnopravna običnoj vezi ili ćete stati na stranu onih koji smatraju da je ona ipak klimava ili da se čak ni ne računa ako niste osobu upoznali do sada. Gledano po vašim odgovorima velik broj vas ipak smatra da je ona vrlo slična ostalim vezama s obzirom na to da je ključ svega povjerenje kojega ne manjka.

Ako niste zadovoljni dosadašnjom statiskom ili iz iskustva možete reći nešto o vezama na daljinu, još nije kasno da se izjasnite! Kliknite na poveznicu i priključite se našem velikom ljubavnom istraživanju!

FOTO: STUDENTSKI.HR