LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Večer talenata na Savi

Uskoro ćemo otkriti najvećeg talenta na Savi u online natjecanju na Zoomu!

Organizatori talent showa na kojemu će sudjelovati studenti odlučili su unatoč koronavirusu održati događaj – sasvim sigurno i uz pridržavanje mjera opreza!

Organizatori talent showa na kojemu će sudjelovati studenti odlučili su unatoč koronavirusu održati događaj – sasvim sigurno i uz pridržavanje mjera opreza!

Najveći talent Studentskog doma Stjepan Radić ipak neće ostati neprimijećen jer će svoj talent moći predstaviti virtualnim putem. Riječ je o događaju pod nazivom Večer talenata na Savi koji se trebao održati uživo 25. travnja, što zbog pandemije ipak nije bilo moguće, pa su ga organizatori odlučiti preseliti u virtualni svijet – na Zoom aplikaciju.

Da će se Večer talenata na Savi ipak održati, i to 30. svibnja u 20 sati, nedavno je na Facebook grupi Studentskog doma Stjepan Radić objavila organizatorica Gabriela, zbog čega su studenti, čini se, prilično uzbuđeni jer je objava u kratkom roku skupila preko 100 lajkova i brojne komentare. 

Foto: Večer talenata na Savi, natjecatelji
 
Organizatorica Gabriela otkrila nam je kako je došla do ideje da događaj ipak održi, ali ne onako kako je prvotno planirano: 
– Ta je ideja došla sasvim spontano. Pričala sam s prijateljicom i ona mi je iz šale rekla kako bismo to mogli organizirati online putem. I ja sam nekoliko dana promišljala o tome i rekla – zašto ne. Idemo pokrenuti to tako. Šteta bi bila da ljudi koji su se prijavili kako bi nastupali ne dobiju priliku da pokažu svoj talent. Ići ćemo uživo preko aplikacije Zoom i stavit ćemo link u grupu od Save. Uživo će biti voditelji i komentari žirija, a što se tiče natjecatelja, puštat ćemo njihove snimke koje su nam prethodno poslali kako bi bilo lakše za provesti. 
Rezervirajte subotu, 30. svibnja, za spektakl u kojemu će studenti pokazati čiji je talent najveći jer ovako nešto do sada vjerojatno niste imali prilike vidjeti! Više o događaju možete pronaći na poveznici.