LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival na Poljudu

ULTRA potvrdila status najvećeg međunarodnog događaja u Hrvatskoj

– ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival, bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada – ističe splitski gradonačelnik.

– ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival, bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada – ističe splitski gradonačelnik.

Nakon spektakularnog otvorenja i nevjerojatne atmosfere koja je obilježila prva dva dana, programom koji su predvodile nizozemske zvijezde Martin Garrix, Hardwell, Afrojack i Nicky Romero veličanstveno je zatvoren splitski dio petog izdanja festivala ULTRA Europe.

Iako su organizatori ovogodišnjeg izdanja imali samo dva mjeseca za pripremu, velika trodnevna rođendanska fešta nadmašila je sva očekivanja, a festival je još jednom potvrdio status najvećeg i najvažnijeg međunarodnog događanja u povijesti Hrvatske. Poljud je zadnje večeri posjetio i gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara koji je u pratnji organizatora i supruge Danijele obišao cijeli stadion.

Foto: ULTRA Europe

– Prije svega moram pohvaliti komunalne službe koje su odlično odradile svoj posao. Drago mi je da su organizatori u suradnji s Ministarstvom turizma te Sveučilištem u Splitu pokrenuli veliko istraživanje i analizu koja će pokazati sve benefite koje festival donosi našem gradu i okolici. ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival, bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada. Uspjeh ovogodišnje ULTRE i zadovoljstvo naših građana najbolja su garancija za još bolja i veća izdanja u budućnosti – rekao je odlično raspoložen gradonačelnik koji je zajedno s Joeom Bašićem, direktorom tvrtke MPG Live i organizatorom festivala, posjetiteljima poslužio i veliku rođendansku tortu nakon čega se uputio do tribina te uživao u glazbi najvećih svjetskih dance glazbenika.

Na događaju su uživala i poznata lica domaće društvene scene – glumci Ana Gruica, Slavko Sobin i Ivo Perkušić, glazbenici Maksim Mrvica, Petar Grašo, Jole i Andrea Šušnjara, košarkaš Dario Šarić te brojni drugi. Sve druge novosti o festivalu mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Foto: ULTRA Europe
FOTO: ULTRA EUROPE