LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zimske radosti

Ukližite u blagdansku čaroliju sa Žutim Mačkom

Rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Rasplesane maskote, klizačice, najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Tko je bio na prošlogodišnjem Adventskom klizalištu by Žuti Mačak, zna da ne dobiva mačka u vreći. Jednako zanimljiv scenarij najavljuje se i ove godine, u nedjelju, 27. studenog od 17 sati kada putnička agencija Žuti Mačak otvara vrata Adventskog klizališta ispred glavnog ulaza Arena centra.

Adventsko vrijeme mnoge od nas podsjeća na djetinjstvo i dobru zabavu na snijegu i ledu. Upravo nam je to bila glavna motivacija za otvaranje Adventskog klizališta by Žuti Mačak koje tradicionalno organiziramo svake godine u suradnji s Arena centrom. Iako su temperature prilično visoke za ovo doba godine, to nas nije obeshrabrilo u pripremanju prave blagdanske čarolije na ledu. najavili su iz putničke agencije Žuti Mačak.

Na ovogodišnjem Adventskom klizalištu očekuju vas rasplesane maskote, klizačice iz Skating kluba LEDA, disko i fotografiranje na ledu, prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko. A sve to će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

Osim svečanog otvorenja, Žuti Mačak pruža još mnogo razloga za dolazak na klizalište sve do 31. siječnja sljedeće godine Škola klizanja, disko na ledu petkom i subotom, zabavni program za djecu svakog vikenda, predstave, maskote i nagradne igre čine ovo mjesto neizostavnim okupljalištem najljepšeg adventa u Europi. Sve dodatne informacije potražite na poveznici.

FOTO: DRIMIA