LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ poziva vas na igru i usavršavanje engleskog

Ponovno se organizira "Večer društvenih igara" u Providurovoj palači 29. lipnja. Dan kasnije na rasporedu je "Jezični kafe".

Ponovno se organizira "Večer društvenih igara" u Providurovoj palači 29. lipnja. Dan kasnije na rasporedu je "Jezični kafe".

I ovog tjedna organiziraju se zanimljiva događanja udruge Cinaz u Klubu mladih KLOOZ. Ako se želite zabavljati uz Scrabble, Uno, Alias, karte, Pictionary, pridružite se na Večeri društvenih igara 29. lipnja u 18 sati na zadarskoj adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Slobodni ste donijeti neku svoju društvenu igru i poučiti ostale sudionike nečemu novom ili dati neki svoj prijedlog. Očekuje vas ljetno osvježenje i grickalice. Svoj dolazak potvrdite na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite. 

Dan kasnije, točnije 30. lipnja u 19 sati na istoj je adresi u programu Jezični kafe. Želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi?  Klub mladih KLOOZ vam upravo to omogućava.

Jezični kafe omogućava vježbanje konverzacije na stranom jeziku u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Za sudjelovanje potrebno je prijaviti se do četvrtka 30. lipnja putem emaila: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, e-mail adresa i broj tel./mob.). Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Broj polaznika je ograničen stoga požurite sa slanjem prijava! Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

 

FOTO: FACEBOOK