LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RAZVOJ VJEŠTINA

U Zagrebu se održava radionica na kojoj ćete naučiti kako rješavati probleme

Na nadolazećoj radionici u organizaciji Udruge Amazonas imat ćete priliku naučiti osnovne korake kako postati „problem-solver”.

Na nadolazećoj radionici u organizaciji Udruge Amazonas imat ćete priliku naučiti osnovne korake kako postati „problem-solver”.

Ako volite izražavati nezadovoljstvo, već ste napravili prvi korak prema rješenju, a na nadolazećoj radionici u organizaciji Udruge Amazonas imat ćete priliku naučiti osnovne korake kako postati problem-solver.

Radionica, koja je besplatna i otvorena za sve zainteresirane, namijenjena je razvoju vještina kritičkog razmišljanja, komunikacije te poduzetničkih i liderskih vještina, a jedini uvjet za sudjelovanje jest da imate najmanje 15 godina.

Radionica će održati u srijedu, 14. lipnja od 17:30 do 19:30 u Parku Stara Trešnjevka. U slučaju lošeg vremena, pravovremeno ćete dobiti obavijest o lokaciji u zatvorenom prostoru.

Radionicu će voditi volonterka Nadia iz Italije, članica Europskih snaga solidarnosti, a radionica će se održavati na engleskom jeziku, stoga će vam pružiti priliku da vježbate i usavršavate svoje jezične vještine.

Prijave se primaju ovdje, a rok za prijavu je nedjelja, 11. lipnja do 23:59.
FOTO: UNSPLASH