LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava u Tvornici kulture

U Zagreb stižu neka od najvećih imena svjetske DJ-scene!

Huawei dovodi Mahmuta Orhana i poznati duo Ofenbach u zagrebačku Tvornicu Kulture.

Huawei dovodi Mahmuta Orhana i poznati duo Ofenbach u zagrebačku Tvornicu Kulture.

Da Zagreb voli tulumariti, poznata je stvar. Stoga će ludu zabavu i nezaboravne trenutke netom prije Božića omogućiti Mahmut Orhan i svjetski poznati duo iz Francuske – Ofenbach. Party godine omogućio je Huawei povodom fantastičnih poslovnih rezultata u 2018. godini u Hrvatskoj. Planetarno popularni DJ-evi rasplesat će publiku u Tvornici kulture 19. prosinca u sklopu Huawei Black and White partyja

Foto: 404 agency

Mahmut Orhan turski je DJ svijetu poznat po svom hitu Feel, a Ofenbach, koji čine Dorian Lo i Cesar de Rummel, proslavio se svima dobrom poznatim elektrohitom Be Mine koji je zauzeo čak 35. mjesto na Billboard Dance / Mix Show Airplay-listi. Uz više od 90 milijuna pregleda na YouTubeu za Be Mine Ofenbach su jedni od najslušanijih DJ-eva na svijetu čije pjesme Around the Fire i najnoviji hit Katchi slušaju milijuni korisnika svaki dan, a posebnu podršku redovno im daju neki od najpopularnijih DJ-eva današnjice – Robin Schulz i Tiesto. Inovativnim mixom deep-housea, groovy indie-dancea uz elemente melodijskih linija turskog kulturnog naslijeđa koje se posebno vidi u njegovom prvom hitu Age of Emotions Orhan se probio na svjetsku scenu kada je potpisao ugovor s Ultra Recordsom. 

Od naših DJ-imena na pozornici će im se pridružiti XO i Aldo Morro. Riječ je o najjačim hrvatskim imenima elektro-pop-urbane glazbene scene.

Ulaznice se mogu preuzeti Entrio sustavom na poveznici, a prvih tisuću karata Huawei poklanja svojim korisnicima.

FOTO: 404 AGENCY