LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Yes za ples

U tijeku prijave za besplatan plesni tečaj „bachate” namijenjen mladima

Zainteresirani mladi idućeg vikenda imaju priliku besplatno sudjelovati u plesnome tečaju „bachate” koja je posljednjih godina veoma popularna diljem Europe.

Zainteresirani mladi idućeg vikenda imaju priliku besplatno sudjelovati u plesnome tečaju „bachate” koja je posljednjih godina veoma popularna diljem Europe.

Udruga Urbana mladež i Plesni studio Bachata Inspire pozivaju mlade do 30 godina da se prijave na besplatne radionice plesa u sklopu projekta Yes za ples. Održat će se na zagrebačkoj adresi Račićeva 5/1 u subotu i nedjelju, 14. i 15. prosinca, od 15 do 20 sati, a drugoga je dana od 22:30 planiran i plesni party.

– Ples je dobro poznat kao posebna pomoć za razvijanje uma, tijela i duha i optimalno sredstvo za izražavanje osjećaja i kanaliziranje emocija. Iz tog razloga mi vjerujemo da bi se bez obzira na vještine, sposobnosti, spol ili uzrast svima moralo omogućiti učenje plesa i discipliniranje uma i tijela koje ovaj oblik umjetnosti zahtijeva. U skladu s ovim uvjerenjem projekt Yes za ples potiče i inspirira mlade da se počnu baviti plesom. – poručuju iz Urbane mladeži.

Projekt, naime, nudi osnovni plesni tečaj bachate. Riječ je o plesu koji posljednjih godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom.

Sudjelovanje je, kao što je prethodno navedeno, besplatno, ali je potrebno prijaviti se na poveznici zbog ograničenoga broja polaznika.

FOTO: URBANA MLADEŽ