LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Vrijedne nagrade

U tijeku natječaj Sveučilišta u Oxfordu za najbolje eseje; pobjednik odlazi u Oxford

Najbolji rad u sklopu natječaja Sveučilišta u Oxfordu osvojit će dvije neodoljive nagrade – novčanu nagradu i odlazak u Oxford.

Najbolji rad u sklopu natječaja Sveučilišta u Oxfordu osvojit će dvije neodoljive nagrade – novčanu nagradu i odlazak u Oxford.

Sveučilište u Oxfordu do 30. listopada ima otvoren natječaj u sklopu kojega možete prijaviti svoj esej te si tako otvoriti mogućnost konkuriranja za nagradu za najbolji esej. 

Tema je Eastern European Perspectives on Science, Theology and Humane Philosophy, a natječaj je namijenjen mladim istraživačima i istraživačicama, točnije, osobama koje pohađaju diplomski ili poslijediplomski studij, kao i onima koji su stekli doktorat unazad pet godina.

Predviđena je nagrada od 2000 dolara za najbolji rad, dok će još tri biti nagrađena nagradom od 500 dolara, a pobjednik će, osim novčane nagrade, imati priliku predstaviti svoj rad u Oxfordu. Svaki bi esej trebao imati od 4000 do 6000 riječi i baviti se područjem znanosti, teologije i/ili filozofije.

 Detaljne informacije možete pronaći na stranicama Humanephilosophy.com, philevents i na stranici Sveučilišta u Oxfordu.
FOTO: PIXABAY