LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Uskoro fotografski natječaj s novčanom nagradom – cilj je povezati ljude i more

Natječaj je otvoren od 1. do 25. listopada 2020. godine, a svaki natjecatelj sa splitskog sveučilišta može prijaviti maksimalno tri fotografije.

Natječaj je otvoren od 1. do 25. listopada 2020. godine, a svaki natjecatelj sa splitskog sveučilišta može prijaviti maksimalno tri fotografije.

Već je poznato da je Sveučilište u Splitu partner na projektu Europsko sveučilište mora te da je u sklopu tog projekta dosad provedeno ili će se provesti nekoliko zanimljivih događaja, a jedan je takav  fotonatječaj The sea and us.

Natječaj je namijenjen studentima Sveučilišta u Splitu, pri čemu svaki student može poslati tri fotografije maksimalno, a prva tri mjesta ulaze u završnicu natjecanja šest sveučilišta između kojih će se odabrati ukupni pobjednik.

Uvjet je da fotografija održava poveznicu između ljudi i mora u čemu vas mogu inspirirati sljedeće teme: održivi život uz more, s mora i s njim, pomorsko i kulturno nasljeđe, pomorski i obalni gradovi, priroda i čovjek, morski krajolik i krajolik. 

Natječaj je otvoren od 1. do 25. listopada 2020. godine, a pobjednik će biti odabran preko društvenih mreža. Lokalni će pobjednik dobiti nagradu u vrijednosti od 30, 50 ili 100 eura za kupnju prozvoda iz područja kulture: karte za izložbe, kupnja knjige, karte za koncerte itd. Ukupnog pobjednika čeka nagrada od 350 eura koja će pokriti trošak putovanja vlakom po Europi.

Više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY