LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
AKTIVNI MLADI

U Splitu se nastavlja projekt Biciklopopravljaonice, a u najavi i nove zanimljive aktivnosti za mlade

Svi ljubitelji putovanja imat će priliku iz prve ruke poslušati priču dviju mladih Splićanki o pješačkoj avanturi ovoga ljeta

Svi ljubitelji putovanja imat će priliku iz prve ruke poslušati priču dviju mladih Splićanki o pješačkoj avanturi ovoga ljeta

Kao i prethodnih godina, Info zona iz Splita je sa svojim suradnicima pripremila niz besplatnih predavanja, izložbi, tematskih druženja i edukacija.

Novost je da je za popravak bicikla na Biciklopopravljaonici ponedjeljkom ponovno obavezna prijava na klubzona.net, ali volonteri koji će drugima pomagati u popravcima dobrodošli su i bez prijave.

Prvim utorkom nastavlja se Sajam razmjene korištenih predmeta. Riječ je o jedinstvenoj prilici za razmjenu predmeta i razgovor o zelenim temama, ali i za informiranje o međunarodnom volonterskom angažmanu. Novost je i da prvog četvrtka u mjesecu počinje ciklus kratkih eko filmova uz razgovor, druženje i kviz - kazao je Goran Biličić, voditelj Kluba Zona.

Također, u listopadu se, uz izložbu Marijete Vulić, nastavlja ciklus izložbi autora mlađe generacije, dok su prve tri srijede u mjesecu rezervirane za novu radionicu Grupe uzajamne podrške.

Na zadovoljstvo svih kreativaca ponovno počinju i Kreativni petci, Književne čajanke i Kave sa Savjetom mladih. Također, svi ljubitelji putovanja, u listopadskom programu, imat će priliku iz prve ruke poslušati priču dviju mladih Splićanki o pješačkoj avanturi ovoga ljeta na ruti Camino de Santiago.

Večeri društvenih igara i šahovska popodneva ponovno kreću u studenom, a već su otvorene i rezervacije mjesta za Građanski inkubator koji nudi priliku za stjecanje znanja iz područja demokratskog građanstva, aktivizma, ljudskih prava, diskriminacije i korupcije. 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA