LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedini koncert u regiji

U prodaji je još samo 500 ulaznica za 2Cellos u Puli

Koncerti dua 2Cellos jesu glazbeno-scenski spektakli, a najveći od svih najavljuju upravo za Pulu.

Koncerti dua 2Cellos jesu glazbeno-scenski spektakli, a najveći od svih najavljuju upravo za Pulu.

2Cellos, dinamični instrumentalni duo, svoju svjetsku turneju imena Score dovode u Pulu 2. srpnja 2017. godine. Koncert u Areni, koja prima više od 7000 sjedala gotovo je rasprodan, a u prodaji je ostalo nešto manje od 500 ulaznica. Koncert u Puli jedini je koncert u regiji.

Od objavljenog albuma Score, 2Cellos ne prestaju s nizanjem rasprodanih koncerata na turneji pa su iza njih koncerti u Ljubljani, Beogradu, Milanu i Londonu na kojima se tražila ulaznica više. U svibnju 2Cellos nastupaju u šest japanskih gradova, da bi se u lipnju vratili u Europu i održali nekoliko koncerata u Italiji.

Nakon koncerta u Puli 2.srpnja, dečki putuju na veliku turneju po SAD-u gdje će održati čak 31 koncert. Ovu veliku svjetsku turneju zatvorit će povratkom u Europu i koncertima u najvećim europskom metropolama.

2Cellos će u Puli sa simfonijskim orkestrom posjetiteljima pružiti jedinstveni doživljaj. U prvom dijelu koncerta stvorit će magičnu atmosferu njihovog klasičnog repertoara kao i slavnih filmskih djela s novog albuma. Drugi dio koncerta nastavit će se s rock i pop skladbama koje su 2Cellos predstavili na svojim nastupima diljem svijeta.

2Cellos svjetska su senzacija od objave jedinstvene verzije pjesme Smooth Criminal Michaela Jacksona. Stvorili su svoj stil koji ruši sve granice među glazbenim žanrovima, od klasičnog i filmskog  do popa i rocka. Dečki su u svijetu jedni od najtraženijih izvođača pa ne čudi njihova dugačka lista koncerata. Njihovi su koncerti glazbeno-scenski spektakli, a najveći od svih najavljuju upravo za Pulu. 

Ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim.

FOTO: SIMONE DE LUCA