LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava kod HNK-a

Twitterom kruži video mladih koji partijaju uz narodnjake: „Proradio balkanski gen”

Mnogima se nije svidjelo partijanje mladih uz narodnjake kod zgrade Hrvatskog narodnog kazališta koje je zabilježeno na snimci koja kruži internetom.

Mnogima se nije svidjelo partijanje mladih uz narodnjake kod zgrade Hrvatskog narodnog kazališta koje je zabilježeno na snimci koja kruži internetom.

Prije nekoliko dana mladi su, po običaju, partijali kod Hrvatskog narodnog kazališta koje im je već mjesecima glavno okupljalište. Ovoga puta okupljanje je privuklo posebnu pažnju jer se stotine njih zabavlja, skače i pjeva uz pjesmu Samo pijan mogu da prebolim, što je zabilježeno u videu koji sada kruži Twitterom.

Video koji je objavio Beograđanin podijeljen je nekoliko stotina puta, a ispod njega su se našli razni komentari u kojima se kritizira glazbeni odabir. Neki podržavaju mlade, drugi se protive, a treći kažu kako je proradio balkanski gen. Evo i nekoliko komentara:
– Ljudi se vesele i blago njima. Daj Bože da i mi dočekamo samo sto bi mi zvali na žurku u BG.
– Pukao više narod od plašenja i strašenja. Proradio balkanski gen.
– I to kod HNK.
– U Zagrebu se ova okupljanja kod HNK događaju svaki vikend još od proljeća. Slijevanje alkohola i slapovi pišake posvuda. Ne znam što se događa s Milošem Bojanićem u ovom klipu, al' mislim da je to više bila pijana sprdnja, iako mnogi Hrvati ne kriju naklonost cajkama. 
Video partijanja uz narodnjake možete pogledati u nastavku.
FOTO: PIXABAY