LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koncerti u Saxu

Tri intimna koncerta grupe Silente u kultnom zagrebačkom prostoru

Grupa Silente nastupit će u zagrebačkom klubu Sax kako bi zahvalila vjernim fanovima koji su je pratili protekle tri godine. Požurite po ulaznice!

Grupa Silente nastupit će u zagrebačkom klubu Sax kako bi zahvalila vjernim fanovima koji su je pratili protekle tri godine. Požurite po ulaznice!

Grupa Silente vraća se u Zagreb! Nakon trijumfa u prepunoj Maloj dvorani Doma sportova, održat će 5., 6. i 7. svibnja tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax. 

Silente će s čak tri koncerta zahvaliti svim fanovima koji su ih pratili tri godine, od prvih koncerata do najvažnijeg, koji je bend odsvirao 20. veljače u Domu sportova. Za obožavatelje će pripremiti intimne nastupe u kultnom i omiljenom zagrebačkom klubu.

Time će stati uz bok Pips, Chips & Videoclipsu koji je dosad jedini tri dana zaredom svirao u Saxu. Bit će to ujedno posljednji zagrebački koncerti grupe Silente u ciklusu aktualnog albuma Neće rijeka zrakom teći. Nakon Saxa, Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek pri izlasku trećeg studijskog izdanja, tijekom 2017. godine

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, ulaznice koštati 70 kn. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici. Više informacija može se dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenoj mrežnoj stranici kluba. Požurite po ulaznice jer ih je za svaki koncert u prodaju pušteno samo 300!

FOTO: LAA