LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Idealne destinacije

Tražite savršeno novogodišnje putovanje?

Donosimo vam tri najbolje europske destinacije za proslavu Nove godine prema iskustvima zagrebačkih studenata!

Donosimo vam tri najbolje europske destinacije za proslavu Nove godine prema iskustvima zagrebačkih studenata!

Gdje ćeš za Novu? Zar nismo ovo pitanje čuli beskonačno mnogo puta u životu? Često i ne znamo kamo bismo otišli sve do zadnjeg dana. Uz naše ideje isplanirajte najbolji novogodišnji provod već sada!

Zagrebački studenti najčešće preporučuju Krakow, grad u samom srcu Europe. Ono što navode kao prednosti su relativna sličnost hrvatskog i poljskog jezika što olakšava komunikaciju, blizina drugih europskih središta kao što su Beč, Bratislava i Prag, ali i brojne zanimljive znamenitosti samog Krakowa.

– Ovo je idealna destinacija za sve one koji bi u malo vremena željeli posjetiti što više gradova. Svakako moram naglasiti da su jedna od ipak najvećih prednosti ovoga grada i relativno povoljne cijene, što je neopisivo važno za doček nas studenata. – govori student četvrte godine psihologije Filozofskog fakulteta.

Foto: Tumblr

Sljedeće što predlažu jest Budimpešta gdje se naprosto mora posjetiti Budimski dvorac, ali isto tako i simbol samog grada – zgrada mađarskog parlamenta.

– Budimpešta je jedan od najljepših gradova koje sam posjetila! Ono što me posebno iznenadilo su cijene. Mogli smo si svaki dan priuštiti ručak u restoranima, ali i ''luksuzan'' novogodišnji provod. – riječi su kojima studentica treće godine politologije Fakulteta političkih znanosti priča o spomenutoj destinaciji.

Kroz smijeh dodaje kako su mađarska vina izvrsna, a vrlo povoljna, što je, kako kaže, nužno znati za proslavu Nove godine

Foto: Facebook

Među najpopularnijim prijedlozima našao se i Prag. Studentica prve godine komunikologije Hrvatskih studija komentira kako će svatko tko posjeti ovu destinaciju zasigurno doživjeti doček za pamćenje.

– Prag je jednostavno savršen za ovu priliku. Ljudi su vrlo ljubazni i pristupačni, lako je pronaći povoljan smještaj, cijene pića iznose svega desetak kuna, a grad nudi toliko toga za vidjeti. Naravno, i pivo je izvrsno! –

Foto: Pixabay

Uz brojne agencije koje nude povoljne aranžmane, zaista možete opušteno planirati svoje novogodišnje putovanje. Za još bezbrižniji provod pobrinula se OTP banka koja putem MasterCard contactless prepaid kartice omogućuje mnogo jednostavnije, brže i sigurnije beskontaktno plaćanje.

FOTO: PIXABAY