LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tulumi za studente u Rijeci

Studentski šalabahter za riječke brucošijade

Pripremili smo vam popis ovogodišnjih riječkih brucošijada kako biste posjetili onu koja vam najbolje odgovara ili sve njih!

Pripremili smo vam popis ovogodišnjih riječkih brucošijada kako biste posjetili onu koja vam najbolje odgovara ili sve njih!

Početak akademske godine za svakog studenta predstavlja određena prava i obveze. No, najvažnija je obveza svakog pravog studenta – brucošijada. Nije bitno jeste li zbilja brucoš ili ste na drugoj godini faksa s još jednim predmetom s prve. Važno je da znate gdje su ovogodišnji studentski tulumi. Pripremili smo za vas kalendar događaja po Rijeci, da se stignete organizirati i stići na svaku brucošijadu. Nakon toga ćete napunjenih baterija biti spremni za nadolazeće kolokvije.

Studentski zbor Medicinskog fakulteta te Udruga FOSS u suradnji s Nina Boat Clubom organiziraju brucošijadu Medicinskog fakulteta. Mjesto je radnje noćni klub Nina. Plesat ćete na glazbene hitove za koje je zadužen DJ Miren, a zagrijat će vas cuga po sniženim cijenama. Početak je 4. studenog u 22 sata, a luda zabava trajat će do jutra.

Istu večer, ELSA organizira brucošijadu Pravnog fakulteta. Jedini studentski party koji se održava u prostorijama samog faksa, na poznatoj adresi Hahlić 6. Cijelu ćete večer moći cugati na mjestima gdje inače strahujete od kolokvija. Moći ćete sudjelovati i u nagradnim igrama koje će vas odvesti na, primjerice, KnockOut Snow Festival. Plesnu atmosferu omogućit će Mali s VELIKIM bend, a zabava počinje u 21 sat.

Ekonomski fakultet u Rijeci 10. studenog održava brucošijadu u prostoru popularnog noćnog kluba Karolina na Gatu. S Facebook stranica događaja doznajemo da će za ovu prigodu nastupati DJ Macola. Organizatori, Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci, spremaju i tombolu po cijeni od 10 kuna, kojom možete osvojiti odlične nagrade. Ako vam doček Nove godine u Budvi, večere u popularnim restoranima ili kolači zvuče primamljivo, posjetite brucošijadu ekonomista, a mi vam držimo palčeve za sreću.

Studentski zbor FMTU ove godine u samom centru Opatije, u Galiji, organizira brucošijadu Hotelijerskog faksa. U opuštenoj atmosferi popularnog kluba uz more možete se družiti, upoznavati, pjevati i plesati uz more. Vrijeme je radnje 10. studeni, a početak u 21 sat.

Savjetujemo vam da svakako posjetite neku od navedenih brucošijada. Zagarantirana vam je odlična zabava, super ekipa i puno lijepih priča i uspomena. A tko zna, možda vas čašica opusti pa napokon priđete onoj zgodnoj kolegici što sjedi ispred vas na predavanju. 

FOTO: FLICKR