LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prikupljanje cool ideja

Studentski centar pita studente kako žele provesti slobodno vrijeme

– Obećajemo da ćemo sukladno željama i interesima svih studenata/ica kreirati zanimljive aktivnosti s tobom i za tebe – navode iz SC-a.

– Obećajemo da ćemo sukladno željama i interesima svih studenata/ica kreirati zanimljive aktivnosti s tobom i za tebe – navode iz SC-a.

Imaš neke cool ideje kako provoditi slobodno vrijeme i želiš odlučivati koje su aktivnosti najbolje za tebe? Ako je tvoj odgovor potvrdan, ispuni anketu Studentskog centra Rijeka s pomoću koje će temeljem mišljenja većine u listopadu kreirati Plan aktivnosti slobodnog vremena za zimski semestar.

Anketom naziva Što želiš raditi u slobodno vrijeme? SC, dakle, pokušava dobiti uvid u potrebe i želje studenata. Nalazi se na poveznici.

- Kako bi nama pomogao/la, a usput sebi osigurao/la zanimljive aktivnosti da upotpuniš svoje slobodno vrijeme pozivamo te da popuniš ovu anketu. Obećajemo da ćemo sukladno željama i interesima svih studenata/ica kreirati zanimljive aktivnosti s tobom i za tebe. Neke aktivnosti će možda biti teže organizirati no dati ćemo sve od sebe da ispunimo želje većine. - stoji u opisu.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i smanjivanje fizičkog kontakta, SC ne može garantirati da će se sve željene aktivnosti i održati, pa prilikom ispunjavanja uzmite to u obzir. 

 
FOTO: PEXELS