LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Promocija u Fakin Craft Baru

Studentska pivarska udruga predstavlja svoje Studentsko pivo!

– Dođite, naručite, pijte i podržite mlade nade hrvatskog craft pivarstva. – poručuju studenti.

– Dođite, naručite, pijte i podržite mlade nade hrvatskog craft pivarstva. – poručuju studenti.

Studentska pivarska udruga predstavit će svoje prvo Studentsko pivo, nastalo u suradnji s čakovečkom craft pivovarom Međimurski Lepi Dečki. Njegova će se promocija održati ove subote, 29. svibnja, u Fakin Craft Baru u Zagrebu. Program počinje u 14:00, a trajat će do 22:00. 

U želji da zadovolje prosječno studentsko nepce i džep, ali i kriterije šire publike i iskusnih pivopija, studenti su sa spomenutom pivovarom pripremili, kako kažu, jedan lagani i osvježavajući blonde ale, fermentiran belgijskim kvascem i začinjen Cascadeom.

– Točeno po studentskoj cijeni (15 kn – 0,5 l), dijele se majice, torbe i otvarači. Klopa je na popustu, DJ za pultom. Naravno, s veseljem vas očekujemo, bili studenti ili ne. Dođite, naručite, pijte i podržite mlade nade hrvatskog craft pivarstva. – poručuju.

Podsjetimo, Studentska pivarska udruga (SPU), osnovana je prije tri mjeseca na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Čini je tridesetak studenata koji dolaze s različitih fakulteta iz cijele Hrvatske.

– Ideja iza osnivanja udruge bila je postići interdisciplinarnu suradnju među studentima, pokrenuti kuhanje piva kao stručnu praksu, održavati edukacije, posjećivati pivarsku industriju i ostvarivati niz kolaboracija. Iako smo još na samom početku, uspješno smo odradili svoju prvu aktivnost i prvi radni posjet. Rezultat je – prvo Studentsko pivo. – ističu njeni predstavnici.

Dodatne informacije o promociji dostupne su na službenom Facebook događaju.
FOTO: PIXABAY