LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Donacije za životinje

Studentice koje skrbe o 50-ak njuškica i Goran Vugrinec donose humanitarni stand-up show

– Umjesto tugovanja, idemo se smijati do suza da ove mace ozdrave. Skupite dvonožne i četveronožne frendove, priredite najdraže grickalice i udobno se smjestite. – poručuju iz udruge Hrabre njuške.

– Umjesto tugovanja, idemo se smijati do suza da ove mace ozdrave. Skupite dvonožne i četveronožne frendove, priredite najdraže grickalice i udobno se smjestite. – poručuju iz udruge Hrabre njuške.

Neprofitna udruga za zaštitu životinja koja u Zagrebu djeluje pod nazivom Hrabre njuške na čelu s dvjema studenticama u suradnji s Goranom Vugrinecom organizira humanitarni stand-up show. Održat će se online u petak, 5. veljače, s početkom u 19:45 sati, a u njegovu će se sklopu prikupljati novac potreban za liječenje i brigu životinja o kojima Udruga trenutno skrbi.

Članovi, navode, trenutno skrbe o 50-ak njuškica. Među njima je gotovo 30 onih koje su sklonili s područja Petrinje i okolnih mjesta pogođenih potresom  

– Dvije naše mace, Wilma i Fantica, boluju od FIP-a, zarazne mačje bolesti koja zahvaća cijeli organizam. Njihovo je liječenje poprilično skupo te će sav prihod od ulaznica, pa i Entrio provizija, ići u humanitarne svrhe. Umjesto tugovanja, idemo se smijati do suza da ove mace ozdrave. Skupite dvonožne i četveronožne frendove, priredite najdraže grickalice i udobno se smjestite. – poručuju organizatori.

 
Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio – na poveznici. Cijena je pojedine 50 kuna

Za sat vremena opuštanja i smijeha pobrinut će se veliki ljubitelj životinja i pazitelj dva psa – Goran Vugrinec, zagrebački komičar s deset godina iskustva, a ujedno suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY.

– Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života – od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici. Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, ali mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu Klub Smijeha, Standupexpressu na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi najpopularniji i uznemirujuće dobar pub KRIP KVIZ. – dodaju iz Udruge.

FOTO: PIXABAY