LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Planiraju dvodnevnu zabavu

Studenti sa Save proslavit će Dane Save unatoč koronavirusu?

– Pozovite prijatelje i okupimo se u što većem broju! – poručili su nepoznati organizatori događaja pod nazivom Dani Save 2021.

– Pozovite prijatelje i okupimo se u što većem broju! – poručili su nepoznati organizatori događaja pod nazivom Dani Save 2021.

Društvenim mrežama kruži neslužbena najava događaja pod nazivom Dani Save 2021 koji bi se tijekom sljedeća dva dana trebao održati na Jarunu, mjestu najveće zabave u doba koronavirusa  


Prema neslužbenim informacijama program bi trebao započeti sutra u 12 sati okupljanjem studenata na Savi, odnosno kod Studentskog doma. Okupljeni će u povorci krenuti dalje prema Jarunu. Program će se sastojati od društvenih igara i to šaha, kartanja, pijanog vrtuljka, utrke u vrećama i utrke s jajima. 

U subotu bi se studenti navodno ponovno okupili u jutarnjim i podnevnim satima na Savi i zatim zajedno krenuli prema Jarunu. Toga dana u planu su timske igre – odbojka, beer pong, povlačenje konopa, utrka Tko će sporije i tronožno trčanje u parovima. Za sudjelovanje u igrama moguće je prijaviti se organizatorima na licu mjesta. 

Nepoznati organizatori svoju su najavu događaja zaključili sljedećom porukom:
– Pozovite prijatelje i okupimo se u što većem broju!
FOTO: STUDENTSKI.HR