LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarna akcija u organizaciji Ekonomske klinike

Studenti prikupljaju darove za štićenike Brezovice; doznajemo kako se uključiti

Božićna projekcija filma i humanitarna akcija održat će se 12. prosinca od 18 sati preko puta EFZG-a. Donacije će se preusmjeriti djeci s teškoćama u razvoju, štićenicima doma u Brezovici.

Božićna projekcija filma i humanitarna akcija održat će se 12. prosinca od 18 sati preko puta EFZG-a. Donacije će se preusmjeriti djeci s teškoćama u razvoju, štićenicima doma u Brezovici.

Ekonomska klinika, neprofitna udruga studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, u suradnji sa startupima i poduzećima partnerima pokrenula je humanitarnu akciju Srcem za djecu Brezovice. Cilj joj je, u sklopu projekta Kino na EFZG-u i prigodnog božićnog domjenka, prikupiti nužne potrepštine za funkcioniranje dječjeg doma Brezovica i svakodnevnog života njegovih štićenika.

Božićna projekcija filma i humanitarna akcija održat će se 12. prosinca od 18 sati u caffe baru Urban preko puta EFZG-a. Uz film Ludi Božić u uredu studenti će moći iskazati humanost donošenjem poklona koje će članovi Ekonomske klinike potom uručiti djeci u Brezovici. 

– Dom u Brezovici pruža uslugu skrbi djeci s teškoćama u razvoju od tri do dvadeset i jedne godine, a najčešće se radi o djeci s visokim stupnjem invaliditeta i različitim bolestima te djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Ovaj Caritasov dom ispunjen je dječjim veseljem i smijehom, no potrebna mu je naša pomoć kako bi pokrio osnovne potrebe poput higijenskih proizvoda, sredstava za čišćenje, odjeće i obuće, igračaka i sličnoga. Uz sve navedeno, u domu je velika želja ljuljačka za djecu u invalidskim kolicima, stoga ove godine crowdfunding kampanjom prikupljamo i novčana sredstva u tu svrhu. – ističe Paula Šandrk, inicijatorica crowdfunding kampanje i zaposlenica poduzeća Q agency, koje je partner u humanitarnoj akciji.

Članovi Ekonomske klinike zajedno s partnerima napravili su tako iskorak u realizaciji uspješnog projekta Kino na EFZG-u, koji je nedavno nagrađen posebnom Dekanovom nagradom, te u podizanju značaja doprinosa zajednici koje ostvaruju svojim edukativnim projektima namijenjenima širenju znanja i vještina financijske pismenosti i poduzetničke inicijative.

FOTO: PIXABAY