LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge PROBION

Studenti organiziraju Postbožićne humanitarne dane: kviz o serijama i filmovima, treninge i stand-up nastupe

– Projekt je osmišljen s ciljem da u ova izazovna vremena novčano pomognemo onima kojima je to uistinu potrebno, a pri tome sudionicima omogućimo treniranje sa stručnim osobama, kao i razonodu i smijeh. – ističu iz udruge PROBION.

– Projekt je osmišljen s ciljem da u ova izazovna vremena novčano pomognemo onima kojima je to uistinu potrebno, a pri tome sudionicima omogućimo treniranje sa stručnim osobama, kao i razonodu i smijeh. – ističu iz udruge PROBION.

Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta – PROBION organizira Postbožićne humanitarne dane na platformi Zoom. Obuhvatit će kviz znanja o božićnim filmovima i serijama, treninge i stand-up nastupe.

– Projekt je osmišljen s ciljem da u ova izazovna vremena novčano pomognemo onima kojima je to uistinu potrebno, a pri tome sudionicima omogućimo treniranje sa stručnim osobama iz udobnosti vlastitog doma, kao i razonodu i smijeh koje će osigurati neki od najpoznatijih komičara hrvatske stand up scene. – ističu organizatori.

Humanitarni kviz o blagdanskim filmovima i popularnim serijama s blagdanskom tematikom održat će se 28. prosinca s početkom u 18:00, i to, kao što je već navedeno, na Zoomu, pri čemu će se na pitanja odgovarati preko Kahoota. Sudjelovanje je moguće u timu do 3 osobe. Kotizacija iznosi 15 kuna po osobi, a najbolje očekuje nagrada iznenađenja. Dodatne informacije dostupne su na službenom Facebook događaju.

Slijedi humanitarni workout, zakazana za 29. prosinca, koji će voditi poznati hrvatski kineziolozi tijekom cijeloga dana. Prvi će trening voditi Saša Segedi u 9:00, potom Nikola Pavlina u 10:00, Goran Špaleta u 11:00, Mario Valentić u 17:00, Edin Edo Mehmedović u 18:00, Marin Dadić u 19:00, Borna Butijer u 20:00 te Marko Mrkić u 21:00. Kotizacija za jedan iznosi 35 kuna. Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook događaju.
.
Humanitarni stand-up planiran je 30. prosinca – Marina Orsag i Igor Drlje nastupaju u 18:00, a Vlatko Štampar u 20:00. Sudjelovanje na jednom nastupu plaća se 35 kuna. Dodatne informacije nalaze se na Facebook događaju.

Iz PROBION-a napominju da je moguće ostvariti popuste za sudjelovanje na većem broju događaja. Tako će 2 treninga/nastupa ili kombinacija stajati 60 kuna, 3 treninga ili kombinacija nastupa i treninga 90 kuna, 3 treninga ili kombinacija nastupa i treninga s kvizom 100 kuna te 4 treninga ili kombinacija nastupa i treninga s kvizom 130 kuna.

Sav prikupljeni iznos donirat će se udruzi za pomoć djeci i oboljelima suočenima s malignim bolestima Krijesnica.
FOTO: UNSPLASH