LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dvodnevno putovanje

Studenti Međimurci vode vas na izlet u Međimurje

Za samo 240 kuna svi zainteresirani mogu proputovati Međimurje u pratnji Udruge studenata Međimurja.

Za samo 240 kuna svi zainteresirani mogu proputovati Međimurje u pratnji Udruge studenata Međimurja.

Za sve članove, simpatizere i ljubitelje Međimurja Udruga studenata Međimurja i ove godine organizira tradicionalan dvodnevni izlet u sklopu projekta Upoznajmo Međimurje. Putovanje je zakazano za 18. i 19. svibnja 2019, a naglasak će biti na upoznavanju ljepota, kulture i običaja u ovome kraju.

Izlet će započeti u subotu ujutro kada je planiran polazak autobusom iz Zagreba te dolazak u Čakovec i prijem kod župana Međimurske županije g. Matije Posavca. Nakon toga planiran je posjet Etnografskoj zbirci Dr. Juraj Kolarić u Donjem Hrašćanu te ručak u restoranu Bajzovi dvori. Poslijepodne slijedi smještaj u Toplicama Sv. Martin te odlazak na popularnu manifestaciju Urbanovo u Štrigovi.

Sljedećeg će dana gosti imati priliku okusiti tradicionalan međimurski doručak te se osvježiti u toplicama, nakon čega slijedi posjet mlinu na Muri u Žabniku i Etnografskoj zbirci Jen den v živleju mlinara Franca Žalara. Također, u programu je vožnja skelom na drugu obalu rijeke Mure gdje će gosti imati slobodno vrijeme te povratak prema Zagrebu u kasnijim popodnevnim satima.

Cijena izleta iznosi 240 kuna te su u nju uključeni svi navedeni sadržaji, dok je cijena za članove udruge 220 kuna. Detalje oko prijave, načina plaćanja i dodatnih informacija možete pronaći na poveznici

FOTO: UDRUGA STUDENATA MEĐIMURJA